Sport
LOŠA VIJEST IZ MADRIDA

Modrić upitan za Mađarsku i Wales
Objavljeno 12. rujna, 2019.
Zbog ozljede hvatišta mišića desne noge kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić izbivat će s travnjaka najmanje mjesec dan. Objavili su to iz Reala, nakon što su ga pregledali klupski liječnici.

- Modriću je dijagnosticirana ozljeda aduktora desne noge, a oporavak će ovisiti o razvoju ozljede - navedeno je u priopćenju Real Madrida, iako neki izvori navode kako bi se na teren mogao vratiti tek za mjesec dana.

U klubu su Hini rekli kako se Modrić vratio u Real ozlijeđen nakon utakmice Hrvatske i Azerbajdžana (1-1) odigrane u Bakuu u ponedjeljak. Modrić je toga dana napunio 34 godine, a iz jedanaesterca doveo je Hrvatsku u vodstvo. Nakon povratka u Madrid Modrić u srijedu nije trenirao sa suigračima. U Realu su nezadovoljni, jer će Modrić propustiti prvenstvene susrete protiv Levantea, Seville, Osasune, Atletica i Granade, kao i prve dvije utakmice u Ligi prvaka protiv Paris SG-a i Club Bruggea. Brige s Modrićevim stanjem ima i hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Naime, ako stanka doista potraje mjesec dana, mogao bi propustiti i ključne utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za odlazak na EURO 2020. protiv Mađarske, 10. listopada, u Splitu te protiv Walesa tri dana kasnije u Cardiffu. Real Madrid u prva je tri kola upisao jednu pobjedu i dva remija, a Modrić je odigrao ukupno 78 minuta, budući da je zbog crvenog kartona u prvoj utakmici morao odraditi utakmicu kazne. U trećoj utakmici ga je trener Reala Zinedine Zidane uveo s klupe u drugom poluvremenu.

Krešimir Lacković
Najčitanije iz rubrike