Sport
OSIJEK II

Mislima već okrenuti susjedskom derbiju
Objavljeno 20. kolovoza, 2019.
Ovosezonsku drugoligašku premijeru Osijek II je imao na neugodnom gostovanju kod Dinama II i odigrao ju je sasvim dobro. Osječani su remizirali na Hitrec-Kacijanu, ali više od rezultata mogla je zadovoljiti dobra izvedba osječke momčadi, koja se u Zagreb otišla nadigravati. Takav pristup donio joj je rano vodstvo (Dago 5. minuta), ali i još dovoljno prilika za pobjedu. Ona je ovaj put izmaknula, ali nitko zbog toga neće očajavati jer su i Zagrepčani mogli do tri boda. U svakom slučaju, kada se na startu uzme bod na jednom od težih drugoligaških gostovanja, tomu nema zamjerke. Prvi susreti u sezoni uvijek su određena nepoznanica, pa je zbog toga poželjno krenuti s pozitivnim rezultatom, što remi protiv Dinama II sigurno jest. To će sigurno biti dobar poticaj mladim osječkim nogometašima za ono što ih čeka u nastavku sezone.

- S obzirom na to da je riječ o prvoj utakmici, bilo je dobro. Imali smo još neke svoje prigode, stvorio ih je i protivnik, a vjerujem da ćemo u idućim ogledima biti sve bolji. Krenuli smo sasvim solidno, idemo sad već razmišljati o sljedećem susretu - rekao je Igor Tolić, trener Osijeka II.

Taj idući susret bit će premijera pred domaćom publikom, a ujedno je i prvi slavonski drugoligaški derbi ove sezone jer u Gradski vrt stiže BSK-a. Bjelobrđani su prošle sezone bili jedna od rijetkih momčadi kojoj je uspjelo osječki stadion napustiti neporažena. Inače, Osijek II još uvijek nije doživio nijedan poraz na svom terenu u drugoligaškoj konkurenciji. D.Keler
Možda ste propustili...

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

NOVA POBJEDA NOGOMETAŠICA OSIJEKA

Hajduk razbijen petardom u nastavku

Najčitanije iz rubrike