Sport
TENISKO MOMČADSKO JUNIORSKO PH U OSIJEKU

Za naslov prvaka osam momčadi
Objavljeno 10. srpnja, 2019.
Danas u 8 sati svečano je otvaranje, a sat vremena kasnije kreću i mečevi na terenima u Perivoju kralja Tomislava, gdje se od srijede do petka igra momčadsko tenisko Prvenstvo Hrvatske za juniore (U-18). U osječki Perivoj stiže osam najboljih hrvatskih juniorskih momčadi, čast Slavonije i Baranje brani samo klub domaćin, TK Osijek, a igrat će još Kvarner (Rijeka), Split, Ogulin te zagrebački klubovi Prečko, Top Spin, HTK Zagreb i Vulpes. Danas su na programu četvrtfinalni dvoboji, u četvrtak se igraju polufinala, a u petak je na rasporedu finale, ali i razigravanje za konačne pozicije.

Teško je prognozirati koliko daleko može stići domaćin, ali akcije TK Osijek bile bi mnogo veće da je u sastavu Luka Puljić. No, Puljić, koji je ove godine igrao i za seniorsku momčad Osijeka, zbog ozljede mora preskočiti državnu smotru, pa će se domaćin prvenstva na svojim terenima teško upustiti u borbu za vrh poretka. Barun, Guščić, Cikojević, Gadžić, Piper i Katić solidan su sastav, ali teško će na kraj s favoritima kao što je HTK Zagreb ili Top Spin.

I dok će se u Osijeku okupiti tenisači, hrvatske juniorke istodobno će na terenima zagrebačkog TK Ponikva igrati za naslov ekipnih prvakinja države. Na žalost, u Zagrebu neće biti ni jedne ekipe iz Slavonije i Baranje. I. Li.
Možda ste propustili...

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

OSJEČKI PARAATLETIČAR IDE NA SP

Županović se priprema za svjetsku smotru u Japanu

Najčitanije iz rubrike