Sport
NK CROATIA

Novak u ligi ambiciozno u novu sezonu
Objavljeno 9. srpnja, 2019.
Nogometaši Croatije iz Bogdanovaca započeli su s pripremama za novu sezonu u prvom rangu županijskog natjecanja. Ljetni odmor nije bio dug, naime, samo tri tjedna nakon završetka kvalifikacija za popunu Prve ŽNL vukovarsko-srijemske 19 igrača odazvalo se treneru Ivanu Radošu na igralištu "Ivan Barun".

- Još nam nedostaje nekolicina igrača koji su zbog poslovnih obveza odsutni, zato smo priključili četvoricu juniora. Ovaj tjedan treniramo svakodnevno, dok nas prva provjera očekuje 17. srpnja protiv Slavonca iz Komletinaca. Do kraja pripremnog razdoblja odigrat ćemo osam utakmica, uključujući i nastup na Memorijalu Vidoja Marića. Članovi Uprave su na prozivci igračima iznijeli očekivanja od iduće sezone, a to je plasman u gornji dom ljestvice te vjerujemo kako imamo kvalitetu to i ostvariti. Igrači su svjesni koliko je vodstvo kluba uložilo napora da dođemo do županijskog prvoligaškog statusa te sam siguran kako će to povjerenje i opravdati - istaknuo je glavni strateg Croatije.

Na okupu je ostala glavnima momčadi od prošle sezone, a stigla su i dva pojačanja - Dario Merkaš i Marin Ležaić, a prema najavama Uprave, na čelu s predsjednikom Vladom Prce, želja je dovesti još dva istinska pojačanja, koja bi osnažila konkurenciju u ekipi. S.Đ.
Možda ste propustili...

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike