Sport
NAKON IVANKOVA VIHOR SE PRIPREMA ZA SUSJEDE

Bolja smo momčad i u subotu bodovi ostaju na našoj “Koreji”
Objavljeno 17. travnja, 2019.

Nogometaši Vihora nastavljaju uspješni niz na trećeligaškom "istoku". U prošlom, 22. kolu, slavili su u Ivankovu kod Bedema (0:1), i na taj način Vihor je samo ispunio ono što je njihov trener/igrač Marko Dinjar najavljivao uoči utakmice. A najava je bila - idemo po pobjedu. Dinjar je zadovoljan pobjedom nad Bedemom, no dodaje da je rezultat mogao biti i uvjerljiviji u korist Vihora samo da je iskorištena polovina šansi koje su imali.

- Od početka pa do neke 70. minute utakmice bila je naša apsolutna dominacija na terenu, prijetili smo i stvarali prilike, ali nisu bili precizni u završnici. Da smo bili pribraniji, odnosno da su Pavlović, Kuburić ili Babec bolje reagirali, mogli smo više puta pogađati mrežu domaćina. Samir Kubala prije nego je zabio pogodak imao je dvije sjajne prilike, išao je sam na vratara. Na početku drugog poluvremena opet se mogao upisati u strijelce, ali nije - rekao je Dinjar koji je prokomentirao i poništeni pogodak Bedema.

- Kod 0:0 su zabili, ali iz zaleđa. Imao je i Bedem nekoliko lijepih prilika, ali je naša obrana dobro reagirala i otklonila svaku opasnost. Na kraju mislim da smo zasluženo osvojili sva tri boda - dodao je trener/igrač Marko Dinjar.

A sad slijedi veliki susjedski derbi, obračun slovačke manjine. Vihor protiv Zrinskog.

- Svi igrači su spremni i zdravi za subotu. Stranatić je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona, prema trenutačnoj formi i sastavu momčadi tvrdim da smo favoriti, jednostavno imamo bolju i kvalitetniju ekipu. Ako budemo igrali kao protiv Bedema, siguran sam da se možemo nadati pobjedi i pozitivnom rezultatu. Ne podcjenjujemo Zrinski, daleko od toga, riječ je o čvrstoj i dobroj momčadi, imaju iskusnog prvoligaškog igrača Pranjića na stoperu i Pintarića na vratima, ali mi imamo svoju računicu, a ona je - u subotu uzeti nova tri boda. Cijenim našeg sljedećeg suparnika, to su sve redom dobri igrači, imaju trenera koji je igrao Prvu ligu i bio u inozemstvu, nadam se da će derbi opravdati očekivanja, a mi pobijediti - zaključio je Marko Dinjar. S. Sobodić
Marko Dinjar

trener/igrač Vihora

Igramo kod kuće, ako budemo pravi, bodovi ostaju kod nas. Sigurno smo bolja momčad, to se vidi i na tablici. No, svaka je utakmica za sebe, a ova je posebna, jer je susjedski derbi.
Možda ste propustili...

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike