Sport
KUP NS VALPOVO

Ladimirevčani u finalu nadjačali Bizovčane
Objavljeno 12. travnja, 2019.
Na igralištu Omladinca u Petrijevcima odigrala se finalna utakmica kupa Nogometnog središta Valpovo. Sastali su se županijski prvoligaš Slavonac iz Ladimirevaca i osječko-baranjski drugoligaš BSK Termia iz Bizovca, a pobjeda je pripala boljerangiranom sastavu koji će natjecanje nastaviti na županijskoj razini. Naime, Slavonac je na kraju slavio s 2:0 pogocima Jelića i Nemeta. Susret je odigran uz dvije različite podloge za igru. Do 36. minute na suhom terenu koji je ubrzo bio natopljen kišom i komadima leda koji su zasuli Petrijevce, zbog čega je nakratko bio i prekinut susret. Do tada su nogometaši iz Ladimirevaca imali minimalnu prednost koju su u završnici udvostručili te zasluženo podigli pobjednički pokal. D.L.
SLAVONAC (L)       2 (1)

BSK TERMIA       0

PETRIJEVCI - Igralište NK Omladinac. Vrijeme sunčano pa s tučom i kišom. Teren pogodan za igru. Gledatelja: 300. Sudac: Nikola Šušak (Valpovo). Strijelci: 1:0 Jelić (26), 2:0 Nemet (81).



SLAVONAC: Vrbanić, Mitić (od 56. J. Šestanj), Novoselić, Perošević, Budimir, M. Šestanj, Salapić, Maričić (od 77. Marković), Jelić, D. Kovačević (od 60. Nemet), Janjić (od 65. Šanjug). Trener: Dubravko Perošević.



BSK TERMIA: Antunović, Skokić, G. Kovačević, Klasić, Vidaković, Blažević, Delić, Ivanović, Đurković, Đurakić, Kordić. Trener: Pavo Strugačevac
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike