Učionica
24. DODJELA GODIŠNJIH NAGRADA STUDENTIMA SVEUČILIŠTA U OSIJEKU

Lions club Osijek nagradio 16 najboljih osječkih studenata
Objavljeno 10. veljače, 2019.
Lions club Osijek 24. je put nagradio najbolje studente svih fakulteta i odjela Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Dana 30. siječnja 2019. u Auli Rektorata Sveučilišta svakomu od ukupno šesnaestero studenata svečano je uručeno 1000 kuna i knjiga „Perivoj hrvatskih velikana: rondel učenika gimnazije u Osijeku”.

Vrijednu akciju osječki Lionsi organizirali su i ove godine u suradnji s Lions clubom Đakovo koji nagrađuje studenta Katoličkoga bogoslovnog fakulteta. „Ovo je jedna od naših stožernih aktivnosti kojom nagrađujemo studente za uspješno studiranje i potičemo njihov daljnji uspjeh i rad“, istaknuo je dr. sc. Ivan Ružić, predsjednik LC-a Osijek, koji već 26 godina pomažu i mnoge organizacije i udruge. Svaka je od sveučilišna sastavnica odabrala i predložila svojega najuspješnijeg studenta. Šesnaestero je izabranih: Martina Proleta (Akademija za umjetnost i kulturu), Nino Turopoli (Ekonomski fakultet), Vinka Čepo (Fakultet agrobiotehničkih znanosti), Anamarija Blavicki (Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija), Marija Samardžić (Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo), Antonija Marković (Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti), Mirjana Marković (Filozofski fakultet), Denis Berbić (Građevinski i arhitektonski fakultet), Vedran Nemet (Medicinski fakultet), Ivana Bogović (Pravni fakultet), Jelena Kronić (Prehrambeno-tehnološki fakultet), Nataša Katanić (Odjel za biologiju), Ivana Martić (Odjel za fiziku), Mirna Bjelić (Odjel za kemiju), Marinela Pilj (Odjel za matematiku) i Slađana Bradarić (Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu).
Jasenka PEJAKOVIĆ
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSTVARENI DOKTORAT REZULTAT SURADNJE IZMEĐU FERIT-A I SVEUČILIŠTA U OSIJEKU, GHENTU I NOVOM SADU

Dr. sc. Hrvoje Leventić stekao prvi dvojni doktorat na Sveučilištu u Osijeku

2

DR. SC. ISTKHAR ALI IZ INDIJE:

Znanje i iskustvo koje ću ponijeti iz Osijeka značajno će mi pomoći u daljnjem znanstvenom radu

3

DO LJETA OVE GODINE U OSIJEKU ĆE BITI ODRŽANI REDOVNI IZBORI ZA NOVE ČLANOVE VODSTVA KROVNOGA PREDSTAVNIČKOGA TIJELA STUDENATA

Kako se provode izbori predstavnika u Studentskom zboru Sveučilišta u Osijeku?