Sport
DION DRENA BELJO VRATIO SE IZ ITALIJE

Obitelj je odlučila da još ne idem
Objavljeno 13. prosinca, 2018.
Nakon završetka polusezone jedan od najboljih mladih igrača Cibalije, 16-godišnji Dion Drena Beljo, otišao je u kamp Sampdorije na probu. Nakon tjedan dana vratio se u Vinkovce i opisao nam kakve je dojmove stekao tako.
- Bio sam tamo tjedan dana i odigrao jednu utakmicu te odradio tri treninga. Mislim da sam zadovoljio svojim nogometnim umijećem, jer su mi nakon završenog kampa ponudili ugovor. Dojmovi su odlični i ovo je vrijedilo iskušati i vidjeti kako se radi u većim sredinama.
Predstavnik Sampdorije bio je u Vinkovcima i obavio razgovor s obitelji Beljo, ponudivši im pri tome trogodišnji ugovor za mladog Diona Drenu, ali koliko smo upoznati do potpisivanja nije došlo, što znači da su donijeli odluku o neodlasku u Sampdoriju.
- Jest, donijeli smo odluku, ali za sada neću ništa potpisivati niti ću igdje ići. Ostajem do daljnjeg u Cibaliji. Ne znam je li se u razgovor oko ostanka uključila i Cibalia, i ne znam kakav je postupak oko toga. Znam samo da smo u obitelji donijeli odluku da za sada ne idem nikud.
Njegova Cibalia je nakon jesenskog dijela prva na ljestvici i očekivanja su da tako bude na kraju sezone. Može li doista s ovim sastavom Cibalia do druge lige, ili im trebaju pojačanja.
- Cibaliju sljedeće sezone vidim u Drugoj ligi, jer prema kvaliteti tamo i pripada. Mišljenja sam da ova momčad Cibalije može osvojiti prvo mjesto i na kraju sezone, a onda bi trebalo, ako ne već sada, razmišljati i o pojačanjima. Ne znam hoćemo li zbog financijskog stanja moći ići u Drugu ligu, ali prema trenutačnoj kvaliteti momčadi možemo i siguran sam da ćemo na kraju sezone biti prvi.
Ovaj razgovor vođen je netom prije negoli je Beljo otišao na trening. Momčad Cibalije očito je još u trenažnom ciklusu. Kada će završiti, i kada kreću pripreme te hoće li se i mladi nogometaš na njih odazvati?
- Radit ćemo s trenerom još ovaj tjedan, a onda idemo na odmor do sredine siječnja kada počinju pripreme. Siguran sam da ovi blagdani i praznici neće utjecati na mene i siguran sam da se neću mnogo opustiti te da ću na pripreme doći potpuno spreman - rekao je perspektivni nogometaš Cibalije. A. Grgić

 
Možda ste propustili...

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

Najčitanije iz rubrike