Sport
DION DRENA BELJO VRATIO SE IZ ITALIJE

Obitelj je odlučila da još ne idem
Objavljeno 13. prosinca, 2018.
Nakon završetka polusezone jedan od najboljih mladih igrača Cibalije, 16-godišnji Dion Drena Beljo, otišao je u kamp Sampdorije na probu. Nakon tjedan dana vratio se u Vinkovce i opisao nam kakve je dojmove stekao tako.
- Bio sam tamo tjedan dana i odigrao jednu utakmicu te odradio tri treninga. Mislim da sam zadovoljio svojim nogometnim umijećem, jer su mi nakon završenog kampa ponudili ugovor. Dojmovi su odlični i ovo je vrijedilo iskušati i vidjeti kako se radi u većim sredinama.
Predstavnik Sampdorije bio je u Vinkovcima i obavio razgovor s obitelji Beljo, ponudivši im pri tome trogodišnji ugovor za mladog Diona Drenu, ali koliko smo upoznati do potpisivanja nije došlo, što znači da su donijeli odluku o neodlasku u Sampdoriju.
- Jest, donijeli smo odluku, ali za sada neću ništa potpisivati niti ću igdje ići. Ostajem do daljnjeg u Cibaliji. Ne znam je li se u razgovor oko ostanka uključila i Cibalia, i ne znam kakav je postupak oko toga. Znam samo da smo u obitelji donijeli odluku da za sada ne idem nikud.
Njegova Cibalia je nakon jesenskog dijela prva na ljestvici i očekivanja su da tako bude na kraju sezone. Može li doista s ovim sastavom Cibalia do druge lige, ili im trebaju pojačanja.
- Cibaliju sljedeće sezone vidim u Drugoj ligi, jer prema kvaliteti tamo i pripada. Mišljenja sam da ova momčad Cibalije može osvojiti prvo mjesto i na kraju sezone, a onda bi trebalo, ako ne već sada, razmišljati i o pojačanjima. Ne znam hoćemo li zbog financijskog stanja moći ići u Drugu ligu, ali prema trenutačnoj kvaliteti momčadi možemo i siguran sam da ćemo na kraju sezone biti prvi.
Ovaj razgovor vođen je netom prije negoli je Beljo otišao na trening. Momčad Cibalije očito je još u trenažnom ciklusu. Kada će završiti, i kada kreću pripreme te hoće li se i mladi nogometaš na njih odazvati?
- Radit ćemo s trenerom još ovaj tjedan, a onda idemo na odmor do sredine siječnja kada počinju pripreme. Siguran sam da ovi blagdani i praznici neće utjecati na mene i siguran sam da se neću mnogo opustiti te da ću na pripreme doći potpuno spreman - rekao je perspektivni nogometaš Cibalije. A. Grgić

 
Možda ste propustili...

ALEKS DUŠEBAJEV, ŠPANJOLSKI RUKOMETAŠ

Moj tata je bolji od Balića

ZIMSKI KAMP HRVATSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ZA DJEVOJKE

Među 46 polaznica 14 Slavonki

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CIBALIA ZAPOČELA PRIPREME ZA NASTAVAK PRVENSTVA

Pobjeći iz "mraka" amaterizma i osigurati sve uvjete za Drugu ligu

2

CEDEVITA U GRADSKOM VRTU

Brokeri ovaj put nisu bez izgleda protiv prvaka Hrvatske

3

ŽRK OSIJEK KADROVSKI SE POJAČAO BIVŠIM EUROPSKIM I SVJETSKIM PRVAKOM

Jasmin Mrkonja novi trener i voditelj mlađih kategorija