Sport
GRAPPLING

Otvoreno PH u Osijeku
Objavljeno 16. studenog, 2018.
Hrvački klub Osijek u subotu (24. studenoga) u dvorani Gradski vrt organizira šesto Otvoreno prvenstvo Hrvatske u grapplingu hrvačkoj disciplini u kojoj je cilj protivnika srušiti na pod i prisiliti ga na predaju gušenjem ili polugom na neki od zglobova. Borbe su dinamične i često završavaju na atraktivan način. Borbe se sastoje od tehnika koje se mogu vidjeti u svakoj vrhunskoj MMA borbi. Ako borba završi istekom vremena, pobjednik se odlučuje zbrojem bodova koji se dodjeljuju za rušenja i dominantne pozicije tijekom borbe. Prošle godine u dvoranu Gradski vrt privuklo je 220 boraca iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Organizatori sličan broj očekuju i ove godine.

- Vjerujemo kako će biti ponovo više od 200 sudionika. Inače, što se tiče naših članova, svakako najatraktivnijima nazvao bih kategorije do 100 kilograma za seniore u kojoj naš Ivica Tadijanov brani prošlogodišnje zlato, kao i kategoriju do 84 kg gdje će zlato braniti također naš član Miro Erkapić - rekao je Vjeran Ratković, tajnik HK-a Osijek koji se može pohvaliti sve većim brojem članova.

U subotu od 10 sati u velikoj dvorani Gradski vrt na borilišta će djeca i kadeti, a natjecanje za juniore i seniore počinje u 14 sati. Ulazak za priredbu je besplatan. K.L.
Možda ste propustili...

DOIGRAVANJE KOŠARKAŠA ZA ULAZAK PREMIJER LIGU

Riječanima prednost, Brokerima upozorenje

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

Najčitanije iz rubrike