Učionica
FAKULTET AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK PLANIRA RAZVITI NOV STUDIJSKI PROGRAM U SURADNJI S KOLEGAMA IZ POLJSKE

Obnovljivi izvori energije kao mogući nov studij na engleskom jeziku
Objavljeno 12. listopada, 2018.
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek 18. i 19. rujna 2018. imao je prigodu ugostiti profesore Mareka Brennensthula i Jarosława Czarneckog te studenticu Weroniku Ptak s Faculty of Life Sciences and Technology s Wrocław University of Environmental and Life Sciences iz Poljske.
Razlog je posjeta bio u prvom redu posjet tvrtki Obnovljivi izvori energije Osijek d.o.o. te Znanstvenom centru za obnovljive izvore energije s bioplinskim postrojenjem čiji je direktor prof. dr. sc. Davor Kralik, nastavnik Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek. Na sastanku s predstavnicima Uprave FAZOS-a razgovaralo se o mogućnostima razvoja novoga studijskog programa na engleskom jeziku naziva Obnovljivi izvori energije, a koji bi provodio osječki Fakultet uz suradnju u izvođenju nastave kolega iz Poljske i Wrocław University of Environmental and Life Sciences. Budući da je internacionalizacija visokoga obrazovanja jedan od prioriteta Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek te ujedno i dugoročni cilj uspostava sve više smjerova na engleskom jeziku i privlačenje stranih studenata, to je samo jedan u nizu poteza koji vode u tome smjeru.
Vlatka ROZMAN, Daniel HAMAN
Možda ste propustili...

RAZGOVOR: ALICJA AURIGA, DOKTORANDICA S WEST POMERANIAN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY IN SZCZECIN (POLJSKA) NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA NA FAKULTETU AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK

Ljudi u Osijeku i na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti uvijek su spremni izići u susret

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana