Sport
HRVATSKI TENISKI KUP

Slavonci se nisu proslavili na startu
Objavljeno 19. rujna, 2018.
Osijek je od srijede do subote domaćin trećeg izdanja Hrvatskog teniskog kupa čiji je nagradni fond 50.000 kuna. Igra se na tri osječke lokacije, na terenima u Perivoju kralja Tomislava (TK Osijek), na ŠRC-u Jezero (TK Jezero) te na Zelenom polju u domu TK Olimpija, gdje je jučer održan ždrijeb, potom susreti 1. kola i svečano otvaranje, a igrat će se i finalni meč.
Na Kupu nastupa 12 hrvatskih momčadi podijeljenih u četiri skupine s tim što su nositelji grupa, Varaždin, Donji Miholjac, HTK Zagreb i Chromos Savica, bili slobodni u prvom kolu. Prvoga dana na teren su izišli slavonski predstavnici, no nisu bili previše uspješni. Đakovo je poraženo od zagrebačkog Vulpesa sa 4.1, domaćin Olimpija tijesno je izgubio od Futura s 3:2, dok su na Bosutskom međusobno igrali Jezero i Slavonski Brod. Slavili su Brođani sa 4:1.
Tenisači nadmetanja u Osijeku nastavljaju danas od 10 sati, a bit će zanimljivih dvoboja jer na teren izlaze i najbolje momčadi.
Nakon igranja u skupini te razigravanja, u subotu se na Zelenom polju igra finalni meč nakon kojega će pobjedniku pripasti 20.000 kuna. Naslov prvaka brani momčad Donjeg Miholjca, koja je slavila lani, ali i godinu prije. I. Liović
Možda ste propustili...

OSJEČKI PARAATLETIČAR IDE NA SP

Županović se priprema za svjetsku smotru u Japanu

POVRATAK NA STAZU NEKAD NAJBOLJEG SKIJAŠA SVIJETA

Marcel Hirscher skijat će pod nizozemskom zastavom

Najčitanije iz rubrike