Sport
DOIGRAVANJE ZA PRVU LIGU

“Mursašice” lako do prve pobjede
Objavljeno 17. travnja, 2018.

Košarkašice Murse doigravanje za ulazak u Prvu hrvatsku ligu otvorile su lakom pobjedom nad riječkim FSV-om. Iako su se Riječanke uoči doigravanja znatno pojačale, u osječkoj dvorani Jug nisu ostavile poseban dojam, previše pogrešaka i izgubljenih lopti (34) koštalo ih je uvjerljivog poraza.

Utakmica je bila neizvjesna samo u uvodnim minutama, nako što su sjajna Ksenija Šarlija i suigračice namjestile nišanske sprave te oštrijom igrom u obrani natjerale gošće na niz pogrešaka, FSV je izgubio ritam i sve teže pratio domaćina. Nakon prvih deset minuta prednost Osječanki bila je sedam poena, a na poluvrijeme otišle su s plus osam.

U drugom poluvremenu domaće “mursašice” još su više zakočile riječki sastav, od prvih minuta treće dionice otišle su na dvoznamenkastu prednost i više ju nisu ispuštale.

U doigravanju za ulazak u Prvu hrvatsku ligu košarkašica su Mursa, FSV i Zagreb, a dvije prvoplasirane ekipe ići će u elitni razred. Nakon FSV-a Mursu ove subote (21. travnja), očekuje susret u Zagrebu. I. Li.

Mursa                68
FSV                   46

OSIJEK - Dvorna Jug. Gledatelja: 70. Suci: Želimir Tresoglavić (Osijek) i Boris Knez (Požega)

MURSA: Pfeifer 7, Šola 9, V. Šimunić 16, Mihaljević, Šarlija 25, Meštrović 1, Grbeša 3, Matijević 4, Vuksnaić, Batorek 3, Horjan

FSV: Perko, Romih 4, Mrvić, Krakić, Grbčić 5, Leoni 2, Mršić 5, Tuftan 10, Kajfeš 5, Miani, Tomić 4, Hajdin 11

REZULTAT PO ČETVRTINAMA: 19:12, 19:18, 16:9, 14:7

Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA SUSRET S GORICOM

Bez Lovrića i Bralića, vraća se Čokaj

DESCHAMPS IMA ŠIROK IZBOR ZA ZAMJENU

Kingsley Coman ni sam ne vjeruje u oporavak

Najčitanije iz rubrike