Sport
AMBICIOZNI PULJANI

Došli smo bar po bod
Objavljeno 13. travnja, 2018.

Hrabrosti imaju, a sad je Istri 1961 najpotrebnije malo sreće. Kako oko pitanja opstanka kluba tako i oko pitanja prvoligaškog ostanka. A sreće definitivno treba i treneru Darku Raiću Sudaru, čiji je otac teško bolestan, zbog čega je dan prije svojih igrača otišao u Vinkovce. Usprkos tome, trener zeleno-žutih i dalje je fokusiran na to da spasi pulski klub, bar na rezultatskom planu. I zato su Puljani uoči Osijeka poručili: Želimo bar bod, a pokušat ćemo uzeti sva tri.

- Protiv Osijeka ne možemo računati na dva njihova posuđena igrača, Vojnovića i Matasa, tako da sam odmah počeo razmišljati o novoj dvojici u startnoj postavi. Predstojeći će mi trening dati konačne odgovore na to kojih će 11 početi utakmicu, ali vjerujem da će u veznoj liniji krenuti Brazilac Bady, koji je na treninzima pokazao da zaslužuje to mjesto - kazao je Raić Sudar.

U pripremi susreta s Osijekom treneru Puljana svakako nije pomogao niz od tri poraza zaredom, kao ni aktualan trenutak osječkog prvoligaša koji je u prošlom kolu poražen od Rudeša i sad se vadi u Gradskom vrtu.

- Osječani su u situaciji da ne mogu ni gore ni dolje na ljestvici, ali raste pritisak oko kluba zbog rezultata, koji su lošiji od očekivanoga. Stoga će oni svakako nastojati pobjedom vratiti mir u klub i oko njega. Mi smo pak u situaciji da nam je svaki bod bitan, da nam svaki bod može značiti razliku između ostanka ili napuštanja društva u Prvoj HNL. Trebaju nam bodovi jer sad se diže ritam utakmica, evo već u utorak nam na “Drosinu” dolazi Rijeka. Stoga nam je ova utakmica jako važna i bilo bi dobro kad bismo se iz Osijeka vratili s bodom ili čak i sa sva tri - dodao je trener pulskih nogometaša. R. I.

Možda ste propustili...

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike