Sport
NK BELIŠĆE

Samo smo odigrali odgovorno i pametno
Objavljeno 16. ožujka, 2018.

Nogometaši Belišća na otvaranju proljetnog dijela prvenstva minimalno i zasluženo pobijedili su vrlo dobru momčad Mladost iz Ždralova (1:0). U odnosu prema jesenskom dijelu prvenstva, trener Zdenko Adamović stavio je u početni sastav četiri nova i mlada igrača Marina, Valentina i Filipa Stanića te Mandića. Novi suparnik Belišćanima je Vukovar 1991.

- Sve čestitke idu mojim igračima. Protiv Mladosti ušli smo maksimalno motivirani, odigrali smo kolektivno i borbeno jer smo znali koliko nam vrijede tri boda. Nadam se da su mladići dobili na samopouzdanju i vjeri da mogu igrati i s ponajboljim momčadima u ligi - kaže trener Zdenko Adamović, a o sljedećem protivniku Vukovaru 1991. dodaje:

- Potpuno smo svjesni da nas čeka težak zadatak i motivirani domaćin, koji se ove zime kvalitetno pojačao u stručnom i igračkom kadru. Samo maksimalnim zauzimanjem i pametnom igrom možemo postići povoljan rezultat. Moramo dobro odigrati u svim linijama, napadu, veznom redu i obrani, i mora doći do izražaja disciplina i odgovornost svih koji budu igrali - zaključio je trener Belišća Z.Kaptalan

Možda ste propustili...

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

Najčitanije iz rubrike