Učionica
IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE NEKADAŠNJIH STUDENATA EKONOMSKOGA FAKULTETA

Izabrano novo vodstvo udruge Alumni EFOS
Objavljeno 11. veljače, 2018.

Dana 13. prosinca 2017. održana je izborna Skupština udruge Alumni EFOS, osnovane u veljači 2015. godine u cilju izgradnje i održavanja veze između Ekonomskoga fakulteta u Osijeku te svih studenata i polaznika koji su završili neki od fakultetskih programa.

Za vrijeme dvogodišnjega mandata Upravnoga odbora pod vodstvom dr. sc. Tadije Vrdoljaka (uz ostale članove Upravnoga odbora: izv. prof. dr. sc. Sunčica Oberman Peterka, izv. prof. dr. sc. Davor Dujak, Ante Radoš, Dražena Vrselja, mr. sc. Darija Krstić, Vladimir Ham te tajnik Udruge Darko Matotek), udruga Alumni EFOS premašila je brojku od 250 članova. Pokrenuto je mnogo aktivnosti kao što su Leadership Forum, izdavanje knjiga popularne ekonomije, razgovori i okrugli stolovi s uspješnim poduzetnicima i gospodarstvenicima te su postavljeni dobri temelji za daljnji razvoj. U nov Upravni odbor i ovaj su put birani članovi prema načelu zastupljenosti različitih sektora (javni, privatni, profitni, neprofitni). U Upravni odbor udruge Alumni EFOS s mandatom od dvije godine izabrani su: mr. sc. Robert Vučković (Croatia osiguranje), koji je imenovan i predsjednikom, Marijan Beljan (Glas Slavonije), doc. dr. sc. Nataša Drvenkar (Ekonomski fakultet u Osijeku), Jasenka Crnković (Erste banka), Vedrana Tomljanović (Carta d.o.o.), doc. dr. sc. Julia Perić (Ekonomski fakultet u Osijeku), Darko Bojanić (2B d.o.o.), a za tajnika udruge izabran je Dario Šebalj (Ekonomski fakultet u Osijeku).

Više informacija o udruzi Alumni EFOS i njezinim aktivnostima može se pronaći na internetskoj stranici udruge: http://alumni.efos.hr/.

Sunčica Oberman Peterka
Možda ste propustili...

SVEUČILIŠTE PREDALO NOVU ZGRADU AKADEMIJI ZA UMJETNOST I KULTURU U OSIJEKU

Novouređen prostor za osječku Akademiju

SENAT SVEUČILIŠTA U OSIJEKU DAO SUGLASNOST FDMZ-U OSIJEK

Osniva se Sveučilišna poliklinika Mursa za dentalnu medicinu

DIO ODLUKA S 2. SJEDNICE SENATA SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2018./2019.

Donesen Priručnik kvalitete Sveučilišta u Osijeku kao dokument najviše razine osiguravanja kvalitete

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: LILY SOLOMON, NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OSIJEKU

Osijek je lijep, opušten i miran grad s prekrasnom dušom i parkovima

2

GRAĐEVINSKI I ARHITEKTONSKI FAKULTET OSIJEK

Regionalni centar obrazovanja u području građevinarstva i arhitekture

3

PROVEDBA ERASMUS PROGRAMA MEĐUNARODNE MOBILNOSTI U OKVIRU SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2017./2018.

U programu Erasmus+ realizirane mobilnosti 73 studenta i 103 djelatnika partnerskih ustanova iz inozemstva