Učionica

Sudjelovanje autora na 27. Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu OTO 2018.
Objavljeno 14. siječnja, 2018.

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT) Osijek u studenom 2017. objavio je prvu obavijest i poziv autorima za predaju sažetaka za 27. Međunarodni znanstveno-stručni skup „Organizacija i tehnologija održavanja” (OTO) koji će se održati 13. travnja 2018. u prostorijama FERIT-a.

Nakon predanih naslova i sažetaka radova, izabrani su autori do 7. siječnja 2018. obaviješteni o prihvaćanju sažetaka radova koji trebaju biti završeni i predani do 14. veljače 2018. Znanstveno-stručni skupovi OTO predstavljaju prigodu za neposrednom razmjenom iskustava stručnjaka iz svih područja održavanja u cilju istraživanja i analize primjene novih metoda i postupaka. Skup, koji se redovito održava od 1990., nastoji podići razinu znanja o održavanju uzimajući u obzir neprekidni napredak tehnike i tehnologije u svim sferama gospodarstva, infrastrukture i javnih službi. Detaljne informacije o povijesti skupa dostupne su na internetskoj stranici http://oto2017.ferit.hr, a vijesti o skupu OTO 2018. mogu se pratiti na internetskoj stranici http://oto2018.ferit.hr. Izabrani radovi prezentirani na OTO 2018 bit će pozvani za objavu u proširenom obliku na engleskom jeziku u časopisima International Journal of Electricaland Computer Engineering Systems (www.etfos.unios.hr/ijeces/) i Journal of Energy (http://journalofenergy.com/). Službeni su jezici skupa hrvatski i engleski.

(Hrvoje Glavaš)

Možda ste propustili...

NOĆ KNJIGE 2019. IZNIMNO POSJEĆEN DOGAĐAJ U GRADSKOJ I SVEUČILIŠNOJ KNJIŽNICI OSIJEK

Afirmirali kulturu čitanja, potaknuli razgovor o literaturi i podignuli svijest o važnosti knjige

NASTAVLJENA ŠPORTSKA STUDENTSKA NATJECANJA NA SVEUČILIŠNOJ I DRŽAVNOJ RAZINI

Novi sveučilišni pobjednici u odbojci, košarci i tenisu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

5. SJEDNICA SENATA SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU

Na Sveučilište u Osijeku u akademskoj godini 2019./2020. moći će se upisati 3725 novih studenata

2

STIPENDIJE I POTPORE REDOVITIM STUDENTIMA SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2018./2019.

Studentima Sveučilišta u Osijeku dodijeljene 122 stipendije i 1 potpora

3

TAMARA MAZUR NOVA V. D. PREDSJEDNICE STUDENTSKOGA ZBORA SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU

Sveučilište u Osijeku, sukladno interesima studenata, aktivno radi na poboljšavanju i povećanju broja studijskih programa