Sport
SAMIR TOPLAK, TRENER INTERA

Konsolidiramo momčad u hodu
Objavljeno 23. rujna, 2017.

Nogometaši Intera već četiri utakmice zaredom nisu uspjeli osvojiti ni boda. Posljednji bod osvojili su u petom kolu protiv Istre 1961 na svom stadionu kada su uspjeli stići zaostatak od dva pogotka. Očito su odlasci Jakova Filipovića nakon Istre 1961 i Jakova Puljića nakon Rijeke previše oslabili Inter. Trener Zaprešićana Samir Toplak sadašnje stanje objašnjava:

- Ostali smo bez njih dvojice. Mogu reći ono što sam rekao prije prvog kola, ali sada obrnuto. Onda smo mi bili u prednosti jer smo imali formiranu momčad, sada je Cibalia u toj situaciji, a mi se konsolidiramo u hodu. Dobili smo neke nove igrače koji se polako uklapaju u momčad, a stigla su nam i neka pojačanja, koja neće biti u konkurenciji za Cibaliju.

Zbog negativne serije Zaprešićana utakmica u Vinkovcima im je jako važna. I osvojen bod bi bio dobar jer bi njime prekinuli crnu seriju.

- Mislim kako bi bod bio dobar i nama i njima jer bi prekinuli serije poraza. Cibalia bi u tom slučaju ostala bod ispred nas. Ipak, vjerujem da i oni kao i mi volimo više pobijediti. Tako ćemo se postaviti. Ali, iskreno, bio bih zadovoljan i bodom - rekao je Toplak. A. Grgić

Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike