Sport
NK ČEPIN

U Varaždinu sudar dva novaka
Objavljeno 21. rujna, 2017.

Nakon što je novak iz Čepina na startu trećeligaškog prvenstva zabilježio sva tri rezultatska znaka, u četvrtoj je etapi ostvario prvu domaću pobjedu (3:1). Kompletan plijen ostavio je sastav Vukovara 1991 koji je uvodno prijetio na igralištu pokraj Uljare, ali se "nepodmazan" vratio kući. Zahvaljujući domaćem vrataru Luki Kordiću, koji je gostima skinuo nekoliko zicera, te njegovom imenjaku Agatiću koji je otvorio vukovarska vrata i zapečatio sudbinu kada je momčad Gorana Meštrovića prepolovila zaostatak. Čepinska se momčad tako popela na, prilično zadovoljavajuće, četvrto mjesto.

- Na početku smo bili sputani valjda zbog nastupa pred svojim gledateljima, ali nismo kažnjeni pogotkom zahvaljujući našem odličnom vrataru da bi u završnici prvoga dijela s dva pogotka, praktički, riješili susret - počeo je dvostruki strijelac Agatić koji je u igru ušao u 35. minuti umjesto ozlijeđenog Kuburića premda je i sam bio nezaliječen.

Završio ju je pogotkom u 72. minuti te tako s ukupno četiri smjestio se na drugo mjesto ligaških strijelaca.

- Nije važno tko zabija, jer bitno je da to donese bodove. Tako je bilo u nedjelju protiv Vukovaraca nakon čega smo se napunili samopouzdanjem prijeko potrebnim momčadi u stvaranju za sljedeće izazove. Prvi je već u subotu u Varaždinu. Novi put u nepoznato, ali kako odlazimo u nogometnu sredinu odlična je to prigoda predstaviti se tome dijelu Hrvatske. Budemo li na dosadašnjim razinama osobno sam optimist - zaključio je kapetan i najiskusniji igrač Čepina.D.Lekšan

Možda ste propustili...

MURSAŠI SE ISKAZALI U KAŠTELANSKOJ MAJSTORICI

Najtežom stazom ponovno do finala doigravanja za prvaka

ŽNK OSIJEK SUDIONIK EU SPORT FORUMA

U finalu je bio i osječki projekt

Najčitanije iz rubrike