Sport
ĐAKOVO CROATIA - ISTRA 1961

Neće se sigurno unaprijed predati
Objavljeno 20. rujna, 2017.

Nogometaši Đakovo Croatije nemaju mnogo vremena za odmor, jer nakon subotnjeg domaćeg prvenstvenog poraza protiv Mladosti iz Ždralova u šesnaestini finala Kupa Hrvatske, danas će u Đakovu dočekati prvoligaša Istru 1961. Bit će to prvo gostovanje Puljana u Đakovu, a utakmica će početi u 15.30 sati. Prošle godine Đakovčani su u ovoj fazi natjecanje dočekali kasnijeg osvajača Kupa Rijeku. Bilo je tada 3:0 za Riječane. Želja je protiv Puljana svakako ostvariti bolji rezultat.

- Bez obzira na loš start u prvenstvu među igračima vlada pozitivna atmosfera, Istra je, naravno, izraziti favorit, pokušat ćemo ostaviti što bolji dojam, svi su igrači maksimalno motivirani za taj ogled i zasigurno se nećemo unaprijed predati - naglasio je trener đakovačkog trećeligaša Antun Labak.

Ipak, sudar s hrvatskim prvoligašem veliki je događaj za đakovački klub.

- Sam prolazak u šesnaestinu finala nama je uspjeh. Prioritet nam je prvenstvo u kojem smo loše startali te se trenutačno nalazimo nakon četiri odigrana kola na 14. poziciji sa samo dva osvojena boda. U susretu protiv Istre nadamo se što boljem rezultatu. Očekujemo našu dobru igru i podršku s tribina, premda se ne zavaravamo. Ne očekujemo da ćemo pobijediti, jer ipak su oni prvoligaši, a mi trećeligaši - rekao je predsjednik Đakovo Croatije Josip Abramović.

Vjerojatni sastav Đakovo Croatije: Jukić, Bogdanović, Kolak, Novoselić, Damjanović, Abramović, Matković, Stipanović, Galičić, Barukčić i Petričević. Ž.Kovač

Možda ste propustili...

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike