Sport
PRODAJA ULAZNICA ZA AUSTRIJU IDE ODLIČNO

Istok rasprodan, “otišlo” već 10.000 ulaznica
Objavljeno 16. kolovoza, 2017.

Nepuna dva dana do prve utakmice doigravanja Europske lige protiv bečke Austrije sve je izvjesnije kako će tribine Gradskog vrta biti ponovno sjajno ispunjene. Do sada je prodano oko 10.000 ulaznica, što s obzirom na ograničeni kapacitet te puštenih 15.000 u prodaju znači da bi do četvrtka u 20.45 sati i početka susreta “planuti” moglo i preostalih pet tisuća. Tome svjedoči i podatak da prodaja ide čak i brže nego za dvoboj s PSV-om, za koji je na kraju prodan cijeli kontingent ulaznica. A njih već sada za tribinu Istok nema, sve su “otišle”, što je i logično, ne samo zbog niže cijene nego i zbog više od 5000 pretplatnika, od kojih su se većina odlučila upravo za tu tribinu. Prodani su i središnji dijelovi tribine Zapad dolje, a vrlo dobro ide prodaja i preostalih dijelova tribina. Podsjetimo, ponovno će biti otvorena i velika tribina Zapad gore, za koju je trenutačno i ostalo najviše ulaznica.

Iz kluba pozivaju sve one zainteresirane koji još nisu osigurali svoje mjesto u Gradskom vrtu da to učine što prije, u pretprodaji, kako bi izbjegli gužve, a i mogući nestanak ulaznica. Podsjetimo, za tribinu Zapad treba izdvojiti 140 kuna, odnosno 70 za članove, dječja je 60 (30), loža 200 (100), a VIP loža 800 (400). Ulaznice se prodaju svakodnevno u Gradskom vrtu u vremenu od 12 do 18 sati, gdje članovi jedino mogu iskoristiti svoj popust, a moguće ih je kupiti i na prodajnim mjestima TISAKMedia te preko online sustava www.ulaznice.hr. Naravno, još uvijek je najpovoljnija kupnja godišnje ulaznice, koje će se moći kupiti i na dan utakmice do 19 sati, a nakon toga na bijelo-plavom štandu kod blagajni Istok i Zapad. U četvrtak, na sam dan utakmice, ulaznice će se moći kupiti na blagajni Istok od 10 do 20.45 sati i blagajni Zapad od 16 do 20.45. Također, od 10 do 16 sati tog četvrtka bit će otvorena i blagajna Jug.

Ulazi na stadion otvorit će se dva sata prije početka utakmice, u 18.45 sati, poželjan je što ranije ulazak, radi izbjegavanja gužvi, a zbog sigurnosnih razloga ponovno neće biti moguće napuštanje tribina na poluvremenu te povratak jer je ulaznica jednokratna. Točenje alkohola na stadionu je zabranjeno, no bit će osigurano osvježenje u obliku sokova i vode, kao i toaleti unutar stadionskog prostora. Fan shop artikli moći će se kupiti na bijelo-plavim štandovima u vremenu od 19 do 20.45 sati kod tribina Istok i Zapad.

Najavljen je i organizirani dolazak navijača bečke Austrije, kojih se očekuje 500-tinjak, a bit će smješteni na tribini Sjever. G. Roguljić

GPP besplatno od 17 sati do 24 sata

NK Osijek poziva sugrađane koji dolaze na utakmicu da koriste usluge javnog gradskog prijevoza, koje će u četvrtak biti besplatne za sve članove Bijelo-plavog kluba, počevši od 17 sati do 24 sata. Za one koji će ipak doći osobnim automobilom, osiguran je dodatni parking-prostor, i to ispred Peveca i dvorane za vjenčanja Kristal. Wilsonova ulica bit će na dan susreta zatvorena za promet od 16 sati, pa do sat vremena nakon utakmice.

Najčitanije iz rubrike