Učionica

"Večer stvaralaštva" studenata Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta u Đakovu
Objavljeno 14. srpnja, 2017.

Dana 2. lipnja 2017. studenti Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta u Đakovu za sve nastavnike, djelatnike i studente održali su "Večer stvaralaštva" kojom svake godine predstavljaju rezultate sudjelovanja u izvannastavnim aktivnostima te rada u dramskoj, biblijskoj i pjevačkim skupinama, kao i ostale studentske aktivnosti i talente.

Ove su godine studenti KBF-a u Đakovu ugostili studente Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji su se također predstavili kratkim programom. Unutar prigodnog programa Studentski zbor je kao i svake godine u ime svih studenata uručio nagrade i priznanja najboljim nastavnicima doc. dr. sc. Suzani Vuletić i izv. prof. dr. sc. Stjepanu Radiću, nastavnicima koji su se najviše istaknuli u obogaćenju studentskoga života dr. sc. s. Silvani Fužinato i doc. dr. sc. Grgi Grbešiću te djelatnicama pomoćnih službi gospođama Anici Aščić i Matiji Nedić. Studentski zbor ovom prilikom dodijelio je i priznanja i zahvalnice najzaslužnijim studenticama i studentima Aniti Bošnjak i Ivani Žavcar za rad u karitativnoj skupini, Martini Glavašić i Martini Peunić za rad u kreativnoj skupini, Agati Puhalo i Nikoli Andriću za doprinos pjevačkim skupinama te Bruni Dikliću i Tihomiru Boriću za zauzeti rad na studentskom časopisu "Teofil". Priznanja i zahvalnice dobili su i Slađana Bradarić i Kristijan Japarić za redovito medijsko praćenje i izvještavanje o događanjima na Fakultetu te Nikolina Barić i Ružica Mihić za istaknuti doprinos u ostvarivanju studentskih prava.

(Antonija Pranjković)

Možda ste propustili...

GRAĐEVINSKI FAKULTET NA FESTIVALU TEHNIČKE KULTURE 2017.

Izrađivali građevinske konstrukcije od štapića, flipsa i špageta

AKTIVNOSTI ZNANSTVENIKA S MEDICINSKOG FAKULTETA OSIJEK

Obilježen svjetski dan borbe protiv dječje paralize

IZV. PROF. DR. SC. DUBRAVKA BOŽIĆ BOGOVIĆ, PRODEKANICA FILOZOFSKOG FAKULTETA ZA STUDIJSKE PROGRAME I CJELOŽIVOTNO OBRAZOVANJE

Novi studij sociologije izvrsno se kombinira i nadopunjava sa svim društvenim i humanističkim studijima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREDSTAVLJAMO NOVO VODSTVO SVEUČILIŠTA U OSIJEKU

Članovi nove Uprave Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2

OČEKIVANI ZAVRŠETAK RADOVA – U JESEN 2018. GODINE

U tijeku gradnja novog, trećeg studentskog paviljona u kampusu

3

PROF. DR. SC. KRISTIAN SABO PROČELNIK ODJELA ZA MATEMATIKU

Novi suvremeni preddiplomski studij Matematika i računarstvo bit će generator novog profila mladih ljudi