Sport
TRI KORNERA PENAL

Pioniri Čepina plasirali se u finale u dvije kategorije
Objavljeno 28. lipnja, 2017.

Odluka o finalistima na Tri kornera penal uglavnom je donesena u utorak, kada su se igrala polufinala u svim kategorijama. Do borbe za naslov u najmlađem uzrastu, početnicima, stigli su uvjerljivim pobjedama Višnjevac i Index d.o.o. Višnjevčani su “osmicom” slavili protiv Metalca, dok su “indexovci” s 3:0 bili bolji od Tenje. I u preostala dva polufinalna ogleda mlađih kategorija nije bilo drame, a u obje kategorije do finala se probio Čepin. Među mlađim pionirima Čepinci su s 5:1 porazili Metalac, a još uvjerljiviji bili su pioniri koji su do završne utakmice stigli nakon 6:0 slavlja protiv Ogi transporta. Puno više neizvjesnosti ponudili su susreti u konkurenciji veterana i seniora. To vrijedi i za prvo veteransko polufinale, iako su u njemu rezultatski Limunčići slavili s uvjerljivih 3:0 protiv CB After dark Osječko. No tek je u 27. minuti, drugim realiziranim šestercem, Brnić najavio prolaz svoje momčadi, a potvrdio ga je u pretposljednjoj minuti Runtić.

U finale se plasirao i branitelj naslova, Skripta, koja je s 3:2 pobijedila Bistro pizzeriju Olivu. Seniorska polufinala odlučena su u samoj završnici ili nakon isteka 30 minuta. Do svog drugog finala u posljednja tri izdanja stigla je Mursa VBK Folding pobijedivši sa 4:2 Nike. Mursaši su s dva pogotka početkom drugog poluvremena odmaknuli na 3:1, no Nike se vratio pogotkom Kontreca (26) te se do zadnje minute nadao izjednačenju. Do njega ipak nije došlo, a sve dvojbe u zadnjoj je minuti precizno realiziranim šestercem otklonio Horvat. Upravo je “rulet” šesteraca odlučivao o drugom sudioniku seniorskog finala jer su Lovački rog i Caffeteria Sjenjak Salasport.Hr odigrali 1:1. U šestercima su bili precizniji igrači “Sjenjaka”. G. Roguljić

Rezultati

POČETNICI: Višnjevac - Metalac 8:0, Tenja - Index d.o.o. 0:3; MLAĐI PIONIRI: Metalac - Čepin 1:5; PIONIRI: Čepin - Ogi transport 6:0; VETERANI: Limunčići - CB After dark Osječko 3:0, Skripta - Bistro pizzeria Oliva 3:2; SENIORI: Mursa VBK Folding - Nike 4:2, Lovački rog - Caffeteria Sjenjak Salasport.Hr 3:4 na šesterce (1:1)

Veterani
Limunčići3 (1)
CB A. D. OSJEČKO0

Igralište SD Olimpija. Suci: Kovačević i Zeba. Strijelci: 1:0 Brnić (6-6m), 2:0 Brnić (27-6m), 3:0 Runtić (29).

LIMUNČIĆI: Habulinec, Škaro, Vuletić, Salopek, Šmit, Čanžar, Brnić, Runtić, Nađ, Mrvelj, Nujić.

CB AFTER DARK OSJEČKO: Pavlović, Topalović, Kovačević, Steiner, Krstić, Radanović, Škrobar, Nikolić, Bićan, Sertić, Balaković.

Seniori
MURSA VBK FOL.4 (1)
Nike2 (1)

Igralište SD Olimpija. Suci: Kovačević i Vuletić. Strijelci: 0:1 Babić (9), 1:1 Mihaljević (13), 2:1 Ištvanić (18), 3:1 Gelo (19), 3:2 Kontrec (26), 4:2 Horvat (30-6m).

MURSA VBK FOLDING: Pavlović, Pušelj, Mihaljević, Gelo, Gregić, Krišto, Horvat, Stojanac, Šimašek, Ištvanić, Sraga.

NIKE: Rajndl, Marković, Miklić, Krišto, Skorup, Babić, Petrušić, Kontrec, Kajtazi, Marić, Marušić.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike