Sport
LJETNA POJAČANJA NK OSIJEK

Jambor stiže danas?
Objavljeno 26. lipnja, 2017.

Hoće li osječki prvoligaš danas dobiti petog novog igrača ovog ljeta? Dosad su u Gradski vrt stigli Eros Grezda, Petar Bočkaj i Tomislav Šorša (koji su se već tijekom priprema pokazali kao pojačanja, nap.a.) te Robert Mudražija koji se tek treba dokazati. Peto novo ime trebao bi biti mladi veznjak Nikola Jambor (22), koji je prošle sezone nosio dres blegijskog prvoligaša Lokerena, u kojem se nije baš naigrao. Riječ je o veznom igraču koji bi trebao pojačati konkurenciju u sredini terena. Prema nekim informacijama priča oko njegova dolaska mogla bi se završiti već danas. I tu neće biti kraj ojačavanju redova osječkog prvoligaša. Sportski direktor Alen Petrović i dalje je u potrazi za ponekim zvučnijim imenom, a s obzirom na to da je jedno vrijeme proveo u Italiji, možda se opet intenzivirala ona priča oko veznjaka iz Serie A. Naravno, službenu potvrdu nismo mogli dobiti, tek ono uobičajno:

- Znat ćete na vrijeme.

I trener Zoran Zekić stalno pritišće i traži dodatno pojačavanje momčadi. Posebno se to odnosi na sredinu terena koju, bar zasad, Osijek nije značajno promijenio u odnosu na prošlu sezonu u kojoj je imao dosta problema baš u tom dijelu. Ipak, prijelazni rok traje do 31. kolovoza i dotad se stvarno još puno toga može promijeniti, a trener Zoran Zekić voli postaviti hipotetsko pitanje oko toga.

- Gdje ću ja biti u to vrijeme?

Jasno je što implicira. No, ponudimo optimističan scenarij. Neka Osijek u to vrijeme bude u vrhu HNL-a i još živ na europskoj sceni. Ako tako bude, onda se zna gdje će biti i Zekić. Na klupi NK Osijek, a valjda će dotad doći i još poneko zvučno igračko ime. D.Keler

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike