Sport
TRI KORNERA PENAL

Rekordni “lovci”, na Olimpiji danas kreće nokaut-faza
Objavljeno 20. lipnja, 2017.

Danas na malonogometnom turniru Tri kornera penal počinjee nokaut-faza turnira. Seniori će igrati 1/16 finala (pobjednici skupina izravno su se plasirali u osminu finala), dok će veterani nakon razigravanja po skupinama natjecanje nastaviti u četvrtfinalu. Još sinoć su odigravani neki susreti koji su bili važni za konačan plasman po skupinama. Kod veterana igrala se još samo skupina A u kojoj je izvjesno koje će četiri momčadi nastaviti natjecanje, ali je otvoreno pitanje s kojih će pozicija ući u završnicu turnira. Skripta je napravila značajan korak prema prvom mjestu jer je uvjerljivo svladala Staru Mošu (4:0). Njezin prvi pratitelj Hell energy caffe bar Salsa neočekivano se mučio protiv Amebe 79. Slomili su njihov otpor tek 40-ak sekundi prije kraja pogotkom Franka Rebića. Tako je konačna odluka o pobjedniku te skupine pala sinoć u međusobnom dvoboju Skripte i Hell energy caffe bara Salsa. U trećoj veteranskoj utakmici Kockica Konoba Griblja svladala je Sambu Popravci obuće Krešo s 4:2, te je na taj način ostala u utrci za treće mjesto u skupini. I tu će odluka pasti u njihovu međusobnom dvoboju sa Starom Mošom koja u slučaju svoje pobjede i poraza Hell energy cb Salse još može zauzeti i drugo mjesto.

Seniorski dio programa obilježila je jedna od najuvjerljivijih pobjeda na cijelom turniru. Ostvario ju je Lovački rog koji je s čak 13:1 pobijedio Tempo što mu je omogućilo osvajanje prvog mjesta u skupini i izravan plasman u osminu finala.

Preostala dva susreta bila su daleko neizvjesnija. Caffeteria Sjenjak Sala Sp. dugo je lomila i na kraju iz šesterca slomila otpor Osječkog, pobijedila s 2:1 i osvojila skupinu. Isti značaj, borbu za prvo mjesto u grupi, imao je ogled između Murse V.B.K. Folding i Sygme caffe bara Lloret. Taj je ogled pripao Sygmi caffe bar Lloret istim rezultatom (2:1).

Dakle, od večeras na turniru počinju ona prava uzbuđenja koje donose utakmice na ispadanje, a kroz razigravanje po skupinama može se naslutiti kako će utakmice, u obje kategorije, biti iznimno zanimljive i neizvjesne. D.Keler

VETERANI
AMEBA 79                            1  (1)
HELL EN.CB S.                     2  (0)

Igralište SD-a Olimpija. Suci: Teo Zeba i Hrvoje Kovačević. Strijelci: 1:0 Mijić (4), 1:1 Grnja (21-6m), 1:2 Rebić (30).

AMEBA 79: Keler, Kuzevski, Badovinac, Malinović, Mijić, Jandrok.

HELL ENERGY CAFFE BAR SALSA: Sušec, Nikšić, Grnja, Deže, Lončarić, Višević, Rebić.

SENIORI
OSJEČKO                             1  (0)
C.SJENJAK S.SP.                 2  (1)

Igralište SD-a Olimpija. Suci: Hrvoje Kovačević i Teo Zeba. Strijelci: 0:1 Mijić (12), 1:1 Ćosić (24), 1:2 Horvat (26-6 m).

OSJEČKO: Banović, Ćosić, Torčić, Šoštarić, Pinter, Kubaša, Marić.

CAFFETERIA SJENJAK SALA SP.: Mladina, Kajfeš, Eror, Lešić, Purgar, Mijić, Čavar, Meter, Horvat, Nospak.

REZULTATI

VETERANI

Samba Popravci obuće Krešo - Kockica Konoba Griblja 2:4

Stara Moša - Skripta 0:4

Ameba 79 - Hell energy caffe bar Salsa 1:2

SENIORI

Tempo - Lovački rog 1:13

Osječko - Caffeteria Sjenjak Sala Sp. 1:2

Mursa V.B.K. Folding - Sygma caffe bar Lloret 1:2

DANAS NA TRI KORNERA PENAL

18.30: Olimpija - Metalac (početnici), 19.05: Osječko - Pekara Tenja, 19.40: Mursa V.B.K. - Folding - Pekara Tenja, Caffetria Exclusive (seniori), 20.15: A1 - Caffe 5 Gravia (veterani), 20.50: Ravlić trans - G2, 21.25: Sarvaš - Caffe 5 Gravia (seniori).

Možda ste propustili...

EUROPSKO GIMNASTIČKO PRVENSTVO

Srbić i Ude u finalu, Aurela sustigao umor

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike