Sport
POŽEGA

Podjela bodova u golijadi
Objavljeno 15. svibnja, 2017.

Kada se na utakmici postigne šest pogodaka mogao bi se steći dojam da je bila odlična utakmica, no, nažalost, približno 100 gledatelja nije baš moglo biti zadovoljno onim što su pokazali igrači ove dvije momčadi. Koliko je slabom igrom iznenadila Slavonija toliko je još više vodeća momčad lige. Na kraju neriješenim rezultatom očito su zadovoljne obje momčadi. Slavonija je došla do prvog pogotka već u 4. minuti, a Včelik je bio strijelac nakon dosta loše reakcije obrambenih igrača Međimurja. Gosti su imali nekoliko prilika za izjednačenje, najbliže je bio Erić u 26. minuti, no lopta se uz pomoć bloka domaće obrane te vratnice odbila u polje. Izjednačenje je ipak stiglo u sudačkoj nadoknadi kada je Erić prizemnim udarcem pogodio desni kut vratara Reze. Boban je u 63. minuti mogao donijeti novo vodstvo Slavonije, no njegov je pokušaj obranio Šafarić, a samo dvije minute potom gosti su preokrenuli. Nakon kontranapada po lijevoj strani i ubačaja Erić je glavom poslao loptu u gredu, ona mu se ponovno odbila te je iz popravnog zabio za 2:1. Već u 67. minuti Požežani su izjednačili, kada je Karačić odlično u kaznenom prostoru gostiju uposlio Bobana, koji je "okrenuo" jednog igrača Međimurja i loptu po zemlji poslao u donji desni kut Šafarića. Gosti potom imaju inicijativu, no do novog pogotka stigli su domaćini poslije kontranapada u 75. minuti, Karačić je uposlio Bekavca koji je ušao u kazneni prostor i vrhom kopačke loptu poslao iza leđa Šafarića. Slavonija se nakon vodstva povukla i zatvorila, a gosti vrše pritisak te su ponovno izjednačili u 84. minuti kada je nakon prodora i ubačaja s lijeve strane Erić pogodio iz blizine. (AGM Kruna)

SLAVONIJA3 (1)
MEĐIMURJE3 (1)

POŽEGA – Igralište Slavonije. Gledatelja 100. Sudac Tomislav Haban (Jarmina). Strijelci: 1:0 Včelik (4), 1:1 Erić (45), 1:2 Erić (65), 2:2 Boban (67), 3:2 Bekavac (75), 3:3 Erić (84).

SLAVONIJA: Rezo, Pavelić (od 46. Karačić), Majstorović, Bekavac (od 86. Grbeš), Boban, Včelik, Jakešević (od 61. Nović), Soldo, Podobnik, Božić.

MEĐIMURJE: Šafarić, Munivrana, Šimunić, Pajić, Režić, Hranilović, Težak, Erić, Mesić, Slunjski (od 90. Deglin), Sabol.

Možda ste propustili...

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike