Mozaik
JAČI NEGO IKAD DOSAD

EXIT: Dolaze i Jason
Derulo i Róisín Murphy
Objavljeno 28. travnja, 2017.

Nakon što su svoj dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu ovog srpnja potvrdili Kilersi, Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Hardwell i brojni drugi, ovogodišnji zvjezdani program EXIT festivala upravo je postao još jači s dva nova headlinera.

Superpopularni američki pjevač i autor brojnih hitova, Jason Derulo, dolazi na EXIT napraviti pravu subotnju ludnicu 8. srpnja na glavnoj festivalskoj bini na Balkanu. S čak 11 platinastih singlova prodatih u više od 50 milijuna primjeraka i tri milijarde YouTube pregleda za više od 20 milijuna fanova na društvenim mrežama, Derulo je danas u najužem krugu vodećih svjetskih glazbenih zvijezda i to sa samo 27 godina.

Glazbena diva 21. stoljeća Róisín Murphy u nedjelju, 9. srpnja dolazi na EXIT s čak tri albuma u samo protekle tri godine, "Mi Senti", „Hairless Toys“ i još uvijek aktualni "Take Her Up To Monto". Pjevačica grupe Moloko u impresivnom katalogu ima brojne hitove, a publika je iznad svega cijeni po snažnoj umjetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo s bendom. Njezini upečatljivi nastupi redom su osvojili vodeće svjetske festivale, a Róisín se na EXIT vraća nakon što je 2003. godine na njemu proslavila svoj rođendan u epskom koncertu grupe Moloko koji se i dandanas prepričava zbog nezapamćene energije ispred glavne bine, zbog čega je ovaj koncert s pravom ušao na listu jednog od najboljih u povijesti EXIT festivala.

Prodaja ulaznica za ovogodišnji EXIT već je premašila brojku iz istog razdoblja prošle, rekordne godine, a već nakon praznika, u petak, 5. svibnja fanovima stiže omiljena "4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobiva na poklon. U prodaji su i posebno skrojeni paketi (ulaznica, prijevoz i smještaj), dostupni su preko službene turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip. T.K.

Već nakon praznika, u petak, 5. svibnja fanovima stiže omiljena "4+1” akcija

3

milijarde YouTube pregleda više od 20 milijuna fanova ima Derulo

Možda ste propustili...

TOPLA I URNEBESNA KOMEDIJA

“Summer Camp”s Diane Keaton

KAKO JE NASTALA OLIVEROVA PJESMA “NE MOGU TI REĆI”

Naježili smo se kad nam je Edo pustio Oliverovu verziju

EUROSONG: BABY LASAGNA I DALJE FAVORIT

Hrvatska pjesma ponovo je prva na kladionicama

Najčitanije iz rubrike