Sport
DINAMO

Petev ostaje na klupi
Objavljeno 26. travnja, 2017.

Poraz od Hajduka na Maksimiru ozbiljno je zatresao klupu bugarskom treneru Ivajlu Petevu, a nakon blamaže u Koprivnici i gubitka bodova u sudaru sa Slaven Belupom činilo se kako “Bratko” sigurno napušta Dinamo. Međutim, Petev ostaje za kormilom “modrih”. U srijedu je u Maksimiru održan krizni sastanak i umjesto očekivanog zaključka “otkaz Petevu” sportski direktor Dinama Romeo Jozak potvrdio je da smjene neće biti. Što se u redovima “modrih” kuha, teško je znati, ali bit će puno jasnije nakon današnjeg obraćanja javnosti, koje je predviđeno za 10 sati.

- Želim prekinuti razne špekulacije koje se pojavljuju po medijima. Trener Ivajlo Petev i dalje će voditi Dinamo, a sve detalje objasnit ću na konferenciji za medije u četvrtak ujutro - poručio je Jozak, koji se spominje kao zamjena Petevu.

Dinamo je u tri dana izgubio dvije utakmice (Hajduk i Slaven Belupo), gotovo sigurno se oprostio od titule prvaka nakon deset godina, ali unatoč tome bugarski trener i dalje ima potporu Zdravka Mamića. No čini se da ga zapravo na klupi drži još samo visoka odšteta koju bi Dinamo morao isplatiti u slučaju da Petevu uruči otkaz. Bugarin je tek nedavno produžio ugovor s Dinamom i Zagrepčanima se više isplati zadržati ga bar do ljeta i tako smanjiti odštetu u slučaju razlaza. I. Li.

Možda ste propustili...

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

NOVA POBJEDA NOGOMETAŠICA OSIJEKA

Hajduk razbijen petardom u nastavku

Najčitanije iz rubrike