Sport
SURADNJA HSS-A I REMIX-A

Snježana Pejčić vozi se u Golfu OS registracije
Objavljeno 6. prosinca, 2016.

Hrvatska streljačka perjanica Snježana Pejčić jučer je boravila u Osijeku. Nije bila na “vatrenoj liniji” Pampasa, već u Ulici sv. Leopolda Mandića 22. To znači da je boravila u prostorijama Remixa, ovlaštenog trgovca i distributera vozila Volkswagen. Za volanom jednog od njih u 2017. godini vozit će se i Snježana.

- Volkswagen prepoznaje prave sportske pobjednike, a Snježana Pejčić jedna je od njih. Godinama je u svjetskom vrhu, stoga nam je iznimno zadovoljstvo realizacija suradnje s Hrvatskim streljačkim savezom - rekla je Ivana Vukašinović, voditeljica prodaje u Remixu, koja je uručila ključeve crvenog Golfa u društvu predsjednika HSS-a Huberta Kišpala.

- Kada se provozam u Golfu osječkih registracija, odmah će krenuti priče o promjeni grada i klupskih boja - sa smješkom će Snježana Pejčić, najbolja svjetska puškašica 2015. godine, koja je imala niz zapaženih rezultata i u godini na izmaku.

- Godina je do Olimpijskih igara bila sjajna, nakon toga bila je grozna. Ipak, kada se sve sagleda, nije bilo tako loše, očito su dobri rezultati i donijeli ovu suradnju, zajedno sa Savezom i tvrtkom Remix - naglašava Pejčić, koja će u sljedećoj godini imati i dosta vremena za vožnju.

- Na programu su “samo” dva europska prvenstva i tri svjetska kupa od velikih natjecanja, jer godina nakon Olimpijskih igara je uvijek malo siromašnija što se tiče značajnijih međunarodnih ispita - pojašnjava Pejčić, koja je na primopredaju ključeva stigla nakon povratka s Kube. Nakon toga uslijedio je povratak u Rijeku u novom crvenom Golfu...N. Benčina

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike