Sport
NAKON PRVENSTVA INTER BOLJI I U KUPU

Cibalia i ovaj put prijetila, ali nije pogađala
Objavljeno 26. listopada, 2016.

Kad ne idem onda ne ide. U samo jedanaest dana Cibalia je doživjela dva ista poraza od zaprešićkog Intera. Nakon prvenstva Zaprešićani su bili bolji i u osmini Kupa Hrvatske s minimalnih 1:0.

Cibalijaše je u Zaprešić odveo pomoćni trener Siniša Sesar, jer trener Stanko Mršić ima problema s leđima, pa je “ukočen” ostao kod kuće. A ukočena je ostala i njegova momčad, u kojoj su umjesto najavljenih Jerbića, Čuljka i Tiaga zaigrali Šutalo, Šare i Dabro, ali ni to nije pomoglo. Jednostavno, Cibalia nema formulu kako pobijediti nekog hrvatskog prvoligaša.

Vinkovčani su i u Zaprešiću imali nekoliko dobrih prilika za gol, ali ponovila se stara boljka i, umjesto da se vesele, “cibalijaši” su se oprostili od Kupa Hrvatske. Ostaje žal, jere Cibalia je odigrala dobru utakmicu i samo zbog jedne pogreške, točnije, dvije, u istom napadu, Inter je pobijedio i otišao u četvrtfinale. Pogodak odluke postigao je Kolar, koji je odlično reagirao na nabačenu loptu s lijeve strane i klizećim startom na drugoj stativi ubacio je u nebranjeni dio mreže. Cibalia je imala u nastavku prilika za poravnanje, ali je u većini slučajeva nedostajao taj završni pas, što je uostalom već stara i kronična boljka Cibalije. A. Grgić

Inter                         1  (1)
Cibalia                      0

ZAPREŠIĆ - ŠRC Zaprešić. Gledatelja: 350. Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar). Strijelac: 1:0 Kolar (44). ŽUTI KARTONI: Polizzi (Inter Zaprešić), Filipović, Mla kić, Mišić (Cibalia). Crvenih kartona nije bilo.

INTER: Mrmić, Altiparmakovski, Filipović, Komorski, Mesfin, Šoljić (od 46. Brlečić), Bosec (od 62. Hanžek), Mazalović, Polizzi, Kolar (od 76. Čeliković), Mamut

CIBALIA: Ivkić, Grafina, Zagrablić, Šutalo, Šare (od 46. Kraljević), Crnčević, Mišić, Filipović, Pervan, Mlakić (od 59. Kukrika), Dabro (od 72. Tiago)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike