Sport
U POVODU DANA OPĆINE NUŠTAR

Na proslavu dolazi zagrebačka Mladost
Objavljeno 23. rujna, 2016.

U povodu obilježavanja 25 godina Dana obrane, te dana Općine Nuštar, domaćin priprema pravu sportsku poslasticu. Ona će biti organizirana u sklopu promocije odbojke i škole sporta pa tako u Nuštar stiže jedan od najtrofejnijih klubova Europe, Mladost iz Zagreba. Susret s uglednim suparnikom održat će se u nuštarskoj “kutiji šibica” u ponedjeljak, 26. rujna, u 16.30 sati.

Domaćin, Zrinski Nuštar, ima iza sebe bogatu povijest, od 1979. godine neprestano djeluje, te okuplja mnoštvo djece i mladih iz općine, a u klubu se nadaju da će biti polaznika iz okolice i cijele Vukovarsko-srijemske županije.

- Ako je klub opstao tijekom ratnih događanja i velikog stradanja Hrvatske, posebice Nuštra, možemo prebroditi sve probleme. Trenutačno se natječemo u Drugoj ligi Istok, gdje postižemo dobre rezultate. Ono što veseli je to što privlačimo sve veći broj djece i mladih da se bave odbojkom. Nažalost, nedostatkom financija, opreme i prostora, nismo mladim polaznicima u mogućnosti ispuniti veliku želju za natjecanjem, bilo turnirski, kroz ligu, ili igranjem miniodbojke. Problema ima, ali se ne predajemo. Sada na proslavu stiže naš odbojkaški velikan, a dvorana OŠ Zrinski, iako neadekvatna, bit će puna, jer Nuštar voli sport i odbojku - kaže predsjednik Zlatko Rupčić N.B.

Najčitanije iz rubrike