Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

Mursa V.B.K. doživjela novi tijesan poraz
Objavljeno 30. svibnja, 2016.

Peti dan malonogometnog turnira Tri kornera penal donio je jednu seniorsku i pet veteranskih utakmica. Od seniora igrali su Zeleno polje i Župa, a pobjeda je pripala Zelenom polju (4:2). Veterani su završili prvo i krenuli u drugo kolo razigravanja po skupinama. U skupini B Limnučići Cvjećarnica Lana bili su uvjerljivi protiv Pinokija (5:2). U drugom susretu iste skupine Samba Krešo cipelić pomalo je neočekivano prosula dva boda u susretu protiv Comperija (1:1). Samba je dosta toga promašila, a na koncu je kažnjena iz penala koji je Compario zaradio načinivši treći korner. Veteranska skupina A igrala je susrete 2. kola. Prvo hrvatsko pivo je ostvarilo vrlo važnu pobjedu nad Mursom V.B.K. (3:2). Time su “pivari” Mursu V.B.K. “zakucali” za dno tablice i ostavilo im male izglede za plasman u nokaut fazu turnira, a s druge strane sebi su ostavili realne izglede za prolaz skupine koja je možda i najteža u prvoj fazi veteranskog dijela turnira. Prvi put je na teren izišla i AB Skripta koja brani naslov pobjednika. Iako je bila kompletna AB Skripta je relativno lako došla do prvih bodova protiv Caffe bara Rupa. Bilo je čistih 3:0. U posljednjem susretu večeri dogodilo se da je Kockica uspjela svladati Caffe bar After Dark (3:1). No, susret je imao zanimljiv tijek jer je After Dark preko Bićana poveo već u 2. minuti i tu prednost držao sve do same završnice utakmice, a onda kao da je ostao bez goriva. Naime, Kockica je u 26. minuti izjednačila, a već u sljedećem napadu i napravila potpuni preokret koji je samo potvrđen u posljednjim trenucima utakmice trećim pogotkom. Sada kada su se na djelu izredale sve veteranske momčadi vidljivo je osvježenje u toj konkurenciji nekim novim momčadima koje će tom dijelu turnira dati dodatnu dramatiku i neizvjenost. D.Keler

Veterani
P. HR. PIVO                          3  (1)
MURSA V.B.K.                     2  (0)

Igralište SD Olimpija. Suci: Hrvoje Kovačević i Dino Škrobar. Strijelci: 1:0 Šafran (6), 2:0 Koprivnjak (20), 2:1 Zečević (23-6m), 3:1 Jukić (26-6m), 3:2 Zečević (29).

PRVO HRVATSKO PIVO: Ćuk, Šafran, Tomas, Galić, Jukić, Džeko, Brkić, Koprivnjak.

MURSA V.B.K.: Batnožić, Bakota, Zečević, Ivković, Jurić, M.Vuka, Mihaljević, Subašić, Petrović.

CB AFTER DARK                  1  (1)
KOCKICA                              3  (0)

Igralište SD Olimpija. Suci: Dino Škrobar i Hrvoje Kovačević. Strijelci: 1:0 Bićan (2), 1:1 Ravlić (26), 1:2 D.Bubalo (27), 1:3 Đikić (30).

CAFFE BAR AFTER DARK: Topalović, Bićan, Steiner, Novotni, Kovačević, Krišto, Škrobar, Petak, Štibi, Miletić, Nikolić.

KOCKICA: Bursca, Kolak, H.Bubalo, Pivić, D. Vuković, Đikić, Mandić, D. Bubalo, M.Vuković, Ravlić.

REZULTATI

SENIORI: Zeleno polje - Župa 4:2; VETERANI: Pinokio - Limunčići Cvjećarnica Lana 2:5, Samba Krešo cipelić - Comperio 1:1, Prvo hrvatsko pivo - Mursa V.B.K. 3:2, Caffe bar Rupa - AB Skripta 0:3, Caffe bar After dark - Kockica 1:3.

DANAS NA TRI KORNERA PENAL

18: Transporti Beta - Ravlić trans (seniori), 18,35: HRFUTSAL.com - Campus (seniori), 19,10: Nike shop - Celtic pub (seniori), 19,45: Kockica - Stara Moša PCE international (veterani), 20,20: Caffe 5 Gravia - Coca cola (seniori),

20,55: Caffe bar Exclusive - Sigurnost, 21,30: Od mene za tebe - Drago band (veterani).

Možda ste propustili...

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA ĐAKOVA ZA 2023. GODINU

Ispred svih su Ivana i Andrej

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

Najčitanije iz rubrike