Sport
RUKOMETAŠI SPAČVA-VINKOVACA REMIZIRALI U UMAGU

Mile Mišić iz sedmerca donio Vinkovčanima bod
Objavljeno 1. listopada, 2015.

Nakon prethodnih utakmica malo tko je računao kako bi rukometaši Spačva-Vinkovaca na gostovanju kod trećeplasiranog Umaga mogli osvojiti bar bod. No, upravo se to i dogodilo. Otvorili su rukometaši Josipa Mečića utakmicu odlično i nakon početnog ispitivanja i naizmjeničnog vodstva u prvih desetak minuta do kraja poluvremena imali stalno vodstvo. Nastavak susreta pokazao je kako su Vinkovčani još uvijek jako ranjivi i da im igra prilično oscilira. U prvih devet minuta nastavka gosti su upali u “crnu rupu”. U tom razdoblju domaćin je nanizao seriju pogodaka od 5:0 i od negativnog rezultata na poluvremenu otišao na plus četiri (17:13). Punih 20 minuta trebalo je Vinkovčanima da uz golem napor izjednače rezultat na 23:23, kada je strijelac bio Vukušić u 58. minuti. Poslije toga Đakovčanin u redovima Umaga Bošnjak ponovno je doveo domaće u vodstvo, da bi u posljednjim sekundama susreta Mile Mišić iz sedmerca izjednačio rezultat i Vinkovčanima donio vrijedan bod. A.Grgić

UMAG                                           24  (12)
SPAČVA-VINKOVCI                  24  (13)

UMAG - Školska dvorana. Gledatelja 250. Suci: Robert Bernobić i Nikša Kalčić (oba iz Rijeke).

UMAG: Sorić, Buvinić, Ravnić 4, Sever 4, Udovičić, Petričević 1, Bošnjak 3, Didić, Stapar 4, Matanović 5(3), Milinković, Rogić, Seferović 3, Burnić, Gorenac, Horozović.

SPAČVA-VINKOVCI: Kalaica, Tomas 2, Ma. Mišić 3, Kružić 6(2), Mi. Mišić 3(1), Šijaković 2, Stojanović, Vukušić 4, Ranogajec 1, Nađ 3, Rimac.

SEDMERCI: Umag 4(3), Spačva-Vinkovci 6(3); ISKLJUČENJA: 10 min. Umag (Ravnić, Bošnjak, Stapar, Matanović, Gorenac), 2 min. Spačva-Vinkovci (Šijaković)

Možda ste propustili...

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

REDOVITA SKUPŠTINA HNS-A

Nakon Marića šef postaje - stranac

Najčitanije iz rubrike