Učionica
OSJEČKE KNJIŽARE ŠKOLARCIMA NUDE VELIKI IZBOR OPREME

Prazne se pernice mogu pronaći za 25, a pune od 57 do 120 kuna
Objavljeno 28. kolovoza, 2015.
ANATOMSKE TORBE I RUKSACI IMAJU POJAČANA LEĐA, UDOBNE I PODESIVE NARAMENICE, A NAMIJENJENI SU DJEVOJČICAMA I DJEČACIMA

U osječkim knjižarama nudi se velik izbor školskih torbi, pernica, bilježnica, bojica za likovnu kulturu i ostalog školskog pribora.

Posjetili smo osječku knjižaru Algoritam Profil Mozaik, a što sve nude kupcima, roditeljima školaraca, predstavila nam je Ines Matić, voditeljica knjižare.

- Imamo veliku ponudu školskog pribora, školskih torbi i ruksaka za učenike osnovne i srednje škole. Riječ je o kvalitetnim proizvodima poznatih robnih marki, kao što su Herlitz, Belmil, Connect, Eurocom i mnoge druge. Na kompletan školski pribor, školske torbe, ruksake i pernice dajemo popust od 15 posto. Popustom su obuhvaćene i bilježnice, šestari, flomasteri, bojice i sav ostali školski pribor - kaže voditeljica Matić.

Iz bogate ponude ruksaka izdvaja školski ruksak s motivom animiranog filma Frozen (Snježno kraljevstvo) koji s popustom od 15 posto stoji 339,99 kuna. Ruksak za dječake u znaku nogometnog kluba Real Madrid stoji 297,41 kunu, a školska torba Belmil stoji 382,41 kunu. Riječ je o anatomskim školskim torbama i ruksacima koji imaju pojačana leđa, udobne i podesive naramenice, a namijenjeni su djevojčicama i dječacima.

Pernica puna Real Madrid stoji 118,91 kunu, a Connectova Love Paris, također puna, 110,41 kunu. Prazna pernica Berlitz stoji 25,41 kunu.

Naša sugovornica još izdvaja bogatu ponudu bilježnica. Tako pisanke A i B i crtančice s motivima Frozen te Real Madrid i Barcelona stoje 5,86 kuna. U ponudi imaju bojice različitih proizvođača - Staedtler, Herlitz, TOZ Penkala, Pelikan. Tako drvene bojice Pelikan (12 komada) stoje 16,15 kuna, temepere 27,11 kuna, vodene bojice 11,81 kunu, a plastelin TOZ 10,96 kuna.

- Povoljan je set drvenih bojica, grafitne olovke i gumice njemačkog proizvođača Staedtler, koji prodajemo za 18,61 kunu. Također, imamo velik izbor mekanih običnih olovki za prvašiće, kao i gumica, šiljila i pribora za geometriju - ističe voditeljica Matić.

Uz to, tečaj za učenje engleskog i njemačkog jezika (knjiga + CD-i) snižen je u ovoj knjižari za 50 posto, dok se DVD za učenje prirode, matematike i hrvatskog jezika za niže razrede osnovne škole može kupiti za 59,99 kuna.

Vesna LATINOVIĆ

15 %

IZNOSI POPUST NA ŠKOLSKE TORBE I PRIBOR U KNJIŽARI ALGORITAM PROFIL MOZAIK

U KNJIŽARI A. G. MATOŠ POPUST 10 POSTO

U knjižari “A. G. Matoš” imaju bogat izbor kvalitetnih proizvoda koje prodaju po povoljnim cijenama, uz mogućnost plaćanja karticama i na sindikalne kredite. Marijan Kuduz, vlasnik knjižare “A. G. Matoš”, ističe da imaju 10 posto popusta na školske torbe. Iz ponude ističu drvene bojice Staedtler za 19,90 kuna, gumicu Maped za 1,50 kuna, šiljila od 2,20 kuna. Bilježnice ovisno o kvaliteti papira i broju stranica stoje od 2,20 kuna do 15 kuna (meki uvez), a one s tvrdim uvezom od 7,70 kuna do 40 kuna. Plastelin košta od 5 do 8 kuna, masne bojice od 6,50 kuna nadalje, set ravnala 8,50 kuna, šestari 16 kuna, škarice i ljepilo 5 kuna. Cijena pune pernice Herlitz je 57 kuna. Anatomske torbe za učenike od 1. do 4. razreda stoje 225 kuna uz popust, a cijene ruksaka kreću se od 250 do 300 kuna.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike