Sport
STIGLO PRVO POJAČANJE

Aljoša Vojnović potpisao za Osijek
Objavljeno 2. siječnja, 2015.
Dosadašnji je veznjak Splita raskinuo ugovor s klubom iz Parka mladeži te se vratio u svoj matični klub

Aljoša Vojnović prvo je pojačanje NK Osijek za nastavak sezone. Dosadašnji je veznjak Splita raskinuo ugovor s klubom iz Parka mladeži te se vratio u svoj matični klub s kojim je potpisao ugovor od ljeta.

Već krajem jesenskog dijela sezone, kada su krenule najave da će Vojnović biti među igračima s kojima Splićani ne računaju u nastavku sezone, krenula su nagađanja kako bi se mogao vratiti u Gradski vrt. Ni u NK Osijeku  nisu bili ravnodušni, očito uvjereni da s njim puno lakše mogu ostvariti cilj u nastavku sezone. Vojnović se vraća u svoj klub, nakon osam godina, a NK Osijeku želi pomoći u očuvanju prvoligaškog statusa. (G.R)

ALJOŠA VOJNOVIĆ

povratnik u redove Osijeka

Ljudima koje srećem po gradu drago je što se vraćam kući. I u klubu je potpuno druga garnitura od one s kojom sam se razišao na ružan način

Od Osijeka do Osijeka

Aljoša je karijeru počeo u Osijeku, gdje se i vratio nakon što je dvije godine bio na posudbi u Metalcu. Potom je iz Gradskog vrta otišao u norveški Raufoss, pa austrijski Kärnten, a potom je igrao za Croatia Sesvete, Slaven Belupo, iranski Mes Kerman i konačno Split.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike