Sport
DVOSTRUKI PROGRAM "VODENIH" U SUPERLIGI

“Vodeni” računaju na pobjedu, ali i poraz
Objavljeno 28. studenog, 2014.

Nakon tri tjedna stanke stolnotenisači nastavljaju prvenstvo u Superligi. Na rasporedu je 5. kolo elitnog hrvatskog klupskog natjecanja, a na rasporedu je dvostruki program. Momčad Vodovod Osijeka u subotnjoj matineji (11 sati) u stolnoteniskoj dvorani Gradskog vrta dočekuje zagrebački Dr. Časl, a poslijepodne (18 sati) u Osijeku gostuje Podravka iz Koprivnice.

Realan doseg Osječana je pobjeda i poraz. Teško da ikako mogu iznenaditi favorizirani Dr. Časl, koji na kontu ima svih šest pobjeda, ali Podravku bi trebali dobiti.

- Tako i računamo - komentirao je trener “vodenih” Filip Slamek.

- Dr. Časl je ipak puno jači i ne vidim načina da ih ikako možemo iznenaditi, a protiv Podravke računam na pobjedu, i to uvjerljivu - dodao je Slamek.

Osječani su trenutačno šesti na tablici s tri pobjede i dva poraza, a Podravka je stepenicu niže s učinkom 2 - 4.

Osječki terecet, Alen Jalžabetić, Vjekoslav Zovko i Fran Mihaljević, tri je tjedna stanke iskoristio za novu rundu priprema, međutim “vodeni” će u subotu za stolove, a onda ponovno slijedi stanka od gotovo mjesec dana. Zbog međunarodnih obveza igrača Splita Osječani će na put u Dalmaciju, umjesto početkom prosinca, tek 21. prosinca.

- Malo nas to remeti, ali nismo mogli naći drugi termin pa ćemo opet na dugu stanku, a onda odigrati susrete u Zadru i Splitu prije blagdana - zaključio je Filip Slamek. I. Liović

Možda ste propustili...

MURSAŠI SE ISKAZALI U KAŠTELANSKOJ MAJSTORICI

Najtežom stazom ponovno do finala doigravanja za prvaka

ŽNK OSIJEK SUDIONIK EU SPORT FORUMA

U finalu je bio i osječki projekt

LOŠA ISKUSTVA BIJELO-PLAVIH U TUROPOLJU

Gorica nema imperativ, ali Osječani neće dobiti popust

Najčitanije iz rubrike