Sport
CIBALIA IZGUBILA OD TREĆELIGAŠA IZ VUKOVARA

Sesar: Drugo poluvrijeme je bolje što prije zaboraviti, prava katastrofa
Objavljeno 27. studenog, 2014.

VINKOVCI – U tjednu kada su trebali odraditi pripreme za posljednju prvenstvenu utakmicu u jesenskom dijelu sezone protiv kostrenskog Pomorca, koji je u međuvremenu istupio iz lige, nogometaši Cibalije odigrali su prijateljski susret protiv Vukovara 1991. Utakmica je organizirana kako bi stručni stožer Cibalije vidio na djelu nekoliko igrača koji bi možda bili zanimljivi za Cibaliju. Nakon 90 minuta Siniša Sesar baš i nije bio previše zadovoljan. Ni igrom, a ni konačnim rezultatom. Cibalia je poražena od trećeligaša 3:1, nakon što je vodila 1:0. Treba reći da je Cibalia igrala u “drugom sastavu”.

- Htjeli smo vidjeti igrače koji bi mogli biti zanimljivi za Cibaliju, a igraju u trećeligašima Mladosti iz Antina, Bedemu i naravno Vukovaru. Vidio sam jako malo, odnosno tek jedan ili dva igrača su možda zanimljivi, a ostali će morati puno više pokazati u petak ako misle da nam se pridruže - pričao je Sesar. Trener Cibalije je potom dodao što je konkretno vidio u prvom, a što u drugom poluvremenu, kojim pogotovo nije bio zadovoljan.

- Vidio sam nešto i ništa. U prvom poluvremenu je dobro to što smo zabili gol i imali kakvu-takvu odgovornost u igri. Drugo poluvrijeme je bolje što prije zaboraviti, ništa nije valjalo, nije bilo ni agresivnosti, ni trke, propuh u obrani, prava katastrofa. Cijela zadnja linije je bila od igrača koji su došli na probu, pa je možda i to uzrok loše igre - objasnio je Sesar.

Kako bi još bolje upoznao igrače i možda još kojeg vidio u boljem svjetlu, trener Sesar je organizirao još jednu utakmicu koja će biti odigrana u petak u 11 sati na istom mjestu, stadion Cibalije. Bit će pozvani svi igrači koji su nastupili i protiv Vukovaraca. A. Grgić

CIBALIA                                        1  (1)
VUKOVAR 1991                           3  (0)

VINKOVCI – Stadion HNK Cibalia. Vrijeme oblačno. Teren vrlo dobar. Gledatelja: 150. Sudac: Denis Sušac (Stari Mikanovci). Strijelci: 1:0 Tadić (28), 1:1 Šest (54), 1:2 Stojak (57), 1:3 Brajković (74).

CIBALIA: Malenica, Uremović, Tadić, Sikira, Jazvić, Hodak, Filipović, Kraljević, Tustonjić, Jančić, Čorić. Još su igrali: Završki, Martinović, Kujundžija, Bajić, Maras, Završki. Trener: Siniša Sesar.

VUKOVAR 1991.: R. Lacić, Majtanić, Škarica, M. Lacić, Bilobrk, Ivanda, Vuković, Stojak, Šest, Plum, Koledić. Još su igrali: Brajković, Šota, Kovač, Matijević. Trener: Ivica Radoš.

Cibalia suspendirana

U kroničnom nedostatku novca vinkovački drugoligaš nije izvršio obveze koje ima za mlađe uzraste, pa je jučesr stigla vijest o suspenziji. Naime, disciplinski sudac MAXtv Prve lige, Krešimir Vlajčević, donio je i odluku o suspenziji HNK Cibalia zbog neplaćanja članarine za natjecanje u Prvoj HNL pionira i kadeta.

Možda ste propustili...

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

Najčitanije iz rubrike