Sport
MALONOGOMETAŠI

Umalo upropastili već završen posao
Objavljeno 22. studenog, 2014.
U Zrinjevcu je pala dobra momčad Novo vrijeme iz Makarske, ali nije taj susret mogao proteći bez stresa
OSIJEK KELME   5(4)
NOVO VRIJEME  3(1)
OSIJEK – Dvorana Zrinjevac. Gledatelja: 300. Suci: Nikola Jelić i Dino Kramar (oba Varaždin) – po 6. Strijelci: 1:0 Pandurević (6), 2:0 Duvančić (7), 3:0 Pandurević (12), 4:0 Govorko (14), 4:1 Bajrušević (18-10m), 4:2 Osredkar (21), 4:3 Osredkar (23), 5:3 Horvat (36). Žuti kartoni: Bajrušević, Martinović (Novo vrijeme). Crvenih kartona nije bilo.
IGRAČ UTAKMICE: ANDREJ PANDUREVIĆ (OSIJEK KELME)
OSIJEK KELME: Mladina 7, Eror 6, Dakić 6, Govorko 6,5, Pandurević 8, Duvančić 7,5, Mlinarević, Lešić 6, Meter 6, Barišić, Kajfeš 6, Horvat 7, Pavlović, Ćavar.
Trener: Marin Smoje
NOVO VRIJEME:  Bašković 6, Perković, Vuković 6, Bušelić, Agić, Jurjević 6, Koturović 6,5,  Osredkar 7,5, Buljan, Bajrušević 7, Meštrović, Zor 6,5, Martinović 6.
Trener: nema
Napokon! To je sve što se može reći nakon prve pobjede osječkih malonogometaša ove sezone. U Zrinjevcu je pala dobra momčad Novo vrijeme iz Makarske, ali nije taj susret mogao proteći bez stresa. Osječani su krenuli furiozno i veću 14. minuti imali veliki 4:0 ponajviše zahvaljujući vrlo rasploženom Andreju Pandureviću koji je bio dvostruki strijelac i asistent Govorku za četvrti pogodak, a u listu strijelaca upisao se i Gordan Duvančić lijepim udarcem sa 10-ak metara. No, umjesto da tu priči bude kraj zapravo je to bio tek početak drame. Do odmora je Bajrušević iz „deseterca“ smanjio rezultat na 4:1, a onda su Osječani na početku drugog poluvremena opet upali u „crnu rupu“. U prve tri minute primili su još dva pogotka i tako posve kompromitirali učinjeno u prvom poluvremenu. Oba puta strijelac za goste bio je odlični slovenski reprezentativac Igor Osredkar. Trener Osijek Kelmea Marin Smoje shvatio je da je vrag odnio šalu, pozvao je minutu odmora i konsolidirao svoje trupe. Nakon nje Osječani su zaigrali bolje i čvršće, ali se susret „lomio“ sve do same završnice kada je opet obrani gostiju pobjegao Pandurević i odlično poslužio Horvata na drugoj vratnici koji je zabio peti pogodak i donio olakšanje u Zrinjevac. Međutim, ni tu nije bio kraj je su gosti očekivano zaigrali s „letećim vratarom“ i mogli su opet zakomplicirati utakmicu, ali im se ispriječio vratar Mladina koji je s dvije-tri fantastične intervencije spriječio nove drame.D.Keler
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike