Sport
KARATE KUP GRADA OSIJEKA U GRADSKOM VRTU

Pehari najboljima, u neslužbenoj konkurenciji “motivirajuće medalje”
Objavljeno 22. studenog, 2014.

OSIJEK - Karate klub Esseker danas će u velikoj dvorani Gradski vrt deseti put organizirati međunarodni turnir Kup grada Osijeka, koji se održava uoči Dana grada. Ove godine natjecanje će se održati u svim uzrastima u katama i borbama, u katama od cicibana do seniora, a u borbama od konkurencije mlađih učenika do seniorki i seniora. Upravo će natjecanja započeti mlađi uzrasti u katama. Kataši u najmlađim uzrastima na tatami će odmah nakon svečanog otvorenja koje je predviđeno za 10 sati. Predstavnik Grada pozdravit će, prema procjeni i iskustvima s ranijih kupova blizu 300 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

- Kup grada Osijeka održava se u istom terminu kada i turnir u Poreču, u Budimpešti je također veliki turnir, a u Srbiji je njihovo kadetsko prvenstvo. U svakom slučaju svim natjecateljima, a posebice našim članovima, ovo će biti provjera uoči dva natjecanja za Prvenstvo Hrvatske za dva, odnosno tri tjedna - rekao je Joco Đukić, čelni čovjek Karate kluba Esseker.

Inače, najuspješniji natjecatelj i najuspješniji klub Kupa grada dobit će pehar. Već je postala tradicija da ako najuspješniji klub bude Karate klub Esseker, kao pravi domaćini Esskeri prepuste pehar najuspješnijem gostujućem klubu. Organizator je ove godine priredio i tzv. motivirajuće medalje, naime medalje će dobiti svi sudionici u neslužbenim kategorijama (kategorijama prema pojasevima). K.Lacković

Možda ste propustili...

NOVA POBJEDA NOGOMETAŠICA OSIJEKA

Hajduk razbijen petardom u nastavku

POBJEDOM ČESTITATI NAVIJAČIMA ROĐENDAN

Napokon smo uhvatili zamah i naravno da ne mislimo sad stati

Najčitanije iz rubrike