Sport
NOVU SEZONU U A-2 LIGI OTVARAJU I KOŠARKAŠICE MURSE

Na startu dolazi stari rival Požega
Objavljeno 25. listopada, 2014.

Iako je A-2 liga skupina “sjeveroistok” za košarkašice počela još prošlog vikenda, Mursa će danas (subota) odigrati prvu utakmicu u novoj sezoni. Osječanke su na startu bile slobodne, a u 2. kolu danas u dvorani Jug od 17 sati dočekuju ekipu Požege. Bit će to sudar starih znanica i velikih rivalki, a trener “mursašica” Dražen Nikšić uoči dvoboja najavljuje:

- Očekujem egal utakmicu, oni su hendikepirani jer im ne igra Soldo, dok smo mi bez ozlijeđene Josipe Tataj. Mislim da smo tu 'negdje', danas možemo dobiti utakmicu.

Iako je Nikšić optimističan, vjeruje da bodovi mogu ostati u Jugu, uvertira od prije dva tjedna ne nudi optimizam za Osječanke. Naime, prije 15-ak dana 'mursašice' i Požežanke odigrale su prijateljski susret, i tada je Požega dobila 30 razlike.

- To nije mjerilo, i ta utakmica ništa ne znači. Teško mi je reći gdje smo u odnosu na ostale ekipe jer je sezona tek počela, a mi igramo prvi susret, no vjerujem da možemo svima parirati - dodao je trener osječkih košarkašica. (I. Li.)

Možda ste propustili...

POVRATAK NA STAZU NEKAD NAJBOLJEG SKIJAŠA SVIJETA

Marcel Hirscher skijat će pod nizozemskom zastavom

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

UZALUD ŠTO PUNO ZABIJAŠ KAD I PUNO PRIMAŠ

Osječka obrana je kao švicarski sir

Najčitanije iz rubrike