Sport
POŽEŠKA SLAVONIJA DOČEKUJE ISTRU 1961

Utakmica za gledatelje i klupsku blagajnu
Objavljeno 24. rujna, 2014.

POŽEGA – Požeški trećeligaš Slavonija u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa danas u 15.30 dočekuje Istru 1961 iz Pule. Ozbiljno se pripremaju Požežani za taj susret, koji bi na njihove tribine trebao dovesti velik broj gledatelja, što bi bilo dobro i za klupsku blagajnu. Početak prvenstva baš im nije krenuo kako su planirali, premda je optimizam vraćen pobjedom protiv Virovitice (4:0). Stoga za goste iz Istre planiraju biti tvrd orah.

- Posljednjom pobjedom protiv Virovitice kupili smo mir. Danas ćemo pružiti dostojan otpor, a što će biti, vidjet ćemo. Najvjerojatnije neće igrati Mile Pavelić jer od Bjelovara vuče ozljedu bedrenog mišića. Ali koga nema, bez njega se može. Imamo dovoljan broj igrača na raspolaganju pa ću vidjeti tko će zaigrati – kaže Ninoslav Parmaković trener i igrač Slavonije.

U svakom slučaju, u Požegi se danas očekuje lijep ambijent.

- Lijepo je od HNS-a da je dopustio domaćinstva slabije rangiranim klubovima. Očekujemo i svoje navijače na tribinama jer je riječ o lijepom događaju za Požegu. Pozivam sve ljubitelje nogometa da nas dođu podržati - zaključio je Parmaković. S.Kadić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike