Mozaik
25. IZBOR NAJLJEPŠE HOSTESE

Leonarda je Miss hostesa u Umagu
Objavljeno 26. srpnja, 2014.
San joj je postati osobna trenerica i otvoriti vlastitu teretanu

Leonarda Čunko iz Zagreba nova je Miss hostesa Vegeta Croatia Opena 2014. koji se 25. put održava u Umagu, prva pratilja je Natalia Modrić iz Rijeke, dok je druga pratilja Renata Krulčić iz Pazina. Titulu Miss fotogeničnosti ponijela je Marija Maras iz Zagreba.

Umag je i ove godine ponudio lepezu lijepih djevojaka koje su zaštitni znak tog velikog teniskog turnira. Kad kažemo da ih je organizirano po raznim sektorima, čak 140, a na natjecanju je bilo samo 12, onda se s pravom može reći da je konkurencija ove godine bila iznimno jaka.

Za titulu najljepše natjecale su se: Leonarda Čunko (19, Zagreb), Tena Kovač (21,Velika Gorica), Kristina Kasumović (18, Zagreb), Maja Mavar (24, Zadar), Stella Bartol (22, Zagreb), Laura Franković (20, Buje), Xiaodan Zhan (25, Kina), Sanja Kekelj (21, Zagreb), Natalia Modrić (18, Rijeka), Renata Krulčić (18, Pazin), Jelena Bošnjak (16, Umag), Marija Maras (22, Zagreb).

Djevojke su na izboru imale tri izlaska, prvi je bio u odjeći u kojoj rade, potom smo mogli vidjeti djevojke odjevene u sportski asortiman, dok smo na kraju vidjeli pravi šarm svih djevojaka koje su izašle u večernjim haljinama. Žiri kojem je predsjedao Alen Božinović ove godine bio je sastavljen od velikog broja članova, no imali su težak zadatak kako bi odabrali najljepšu. Leonarda Čunko iz Zagreba odnijela je najviše glasova žirija i osvojila lentu najljepše te je puna emocija ukratko rekla:

- Završila sam Ekonomsku školu u Zagrebu. Ovo mi je prvo sudjelovanje na turniru kao hostesa i jako mi je lijepo. Radim na celebrity stageu gdje imamo dvije modne revije u okviru kojih predstavljamo razne poznate marke. Bavim se plesom, rukometom i gimnastikom. Moj san je postati osobna trenerica i otvoriti vlastitu teretanu. Sretna sam što sam ponijela titulu najljepše, no uvijek ima još puno lijepih djevojaka na turniru, no nisu se prijavile na izbor - rekla je Leonarda. Kad govorimo o samom izboru Miss hostesa, moramo svakako spomenuti da je to potpuno drukčiji izbor od ostalih izbora. Ovdje se osim ljepote obraća pozornost i na komunikativnosti i šarm svake djevojke. Ove godine prvi put imali smo djevojku iz Kine koja je, kako sama kaže, željela vidjeti kako to izgleda pa se iz znatiželje prijavila na izbor. Na svakom izboru Miss hostesa bude prikazivanje talenata osim rada u službi hostesa, tako je prošle godine jedna djevojku zapalila publiku solo nastupom u pjevanju, a ove godine otišli su korak dalje: Ivella Petričević imala je odličan nastup na violini. Ovogodišnji izbor Miss hostesa tako je iznjedrio novu najljepšu hostesu, koja je tako zamijenila prošlogodišnju Miroslavu Bernat. Luka Nižetić odličnim je koncertom zapalio Umag na kraju izbora za Miss hostesa Vegeta Croatia Opena 2014.

Iz Umaga: Mario KOKAJ

LIJEPE

DJEVOJKE ZAŠTITNI SU ZNAK OVOG VELIKOG TENISKOG TURNIRA

Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA PONOVNO NA SCENI

Plavi orkestar nastupa i u Slavonskom Brodu

OPSERVATORIJ U ČILEANSKIM ANDAMA

Novi teleskop na visini od čak 5640 metara

Najčitanije iz rubrike