Sport
LETIO PREMA MALEZIJI

Primorac: Na Facebooku su objavili kako sam živ i zdrav, ali meni ništa nije bilo jasno
Objavljeno 19. srpnja, 2014.

Negdje u isto vrijeme kada je u ukrajinskom zračnom prostoru srušen zrakoplov Malaysia Airlinesa na liniji Amsterdam - Kuala Lumpur, prema Maleziji je putovao i Karlo Primorac. Svježe oženjeni bivši nogometaš Osijeka, danas internacionalac u Maleziji, letio je zajedno sa svojim kumom Goranom Blaževićem na relaciji Budimpešta - Doha - Kuala Lumpur. Tek pri slijetanju u Katar, shvatio je kako se nešto događa.

- Iz Budimpešte smo poletjeli oko pet poslije podne, a u Dohi smo bili oko 10 navečer. Kad sam se u zračnoj luci prijavio na wi-fi, imao sam 100 upita kako smo, gdje smo i jesmo li živi i zdravi. Apsolutno tada ništa nisam shvaćao. Iznenadilo me čak što su se javljali neki ljudi s kojima se jako dugo nisam ni vidio niti čuo i koji me pitaju je li sa mnom sve u redu. A još sam više ostao zbunjen kada je na Facebooku sestra Ivana objavila kako smo živi i zdravi. Tek mi onda ništa nije bilo jasno - pričao je Karlo Primorac, koji je o strašnoj tragediji potom saznao kada je “prosurfao” prema portalima.

- Trebalo je još letjeti nekoliko sati prema Kuala Lumpuru, a tada mi više uopće nije bilo svejedno letjeti. Mislio sam cijeli put o tom avionu - pričao je Primorac koji je letio s Qatar Airwaysom, a ne s Malaysia Airlinesom, zrakoplovnom tvrkom čija su dva putnička aviona u kratko vrijeme doživjela nesreće.

- Nismo letjeli ni Malaysia Airlinesom niti smo letjeli preko Ukrajine, ali svi naši prijatelji i rodbina nisu to znali pa su bili zabrinuti. Sretno smo sletjeli u Kuala Lumpur jučer ujutro. Let je prošao u najboljem redu, u zračnoj luci je bila tek malo stroža kontrola, ali ništa posebno. Ukupno, malo smo i kasnili, ali to je sasvim uobičajeno za takve udaljenosti i kada se presjeda. Hvala svima koji su se brinuli i žao mi je što smo mnoge naše bližnje zabrinuli. No, hvala Bogu, živi smo i zdravi - napisao je na Facebooku Karlo Primorac. K.Lacković

Možda ste propustili...

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

GIMNASTIČKI SK U DOHI

Benović ušao i u finale preskoka

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

Najčitanije iz rubrike