Crna kronika
KRVAVA VEČER U BELIŠĆANSKOJ ULICI JOSIPA KOZARCA

Ubijeni brat i sestra, druga sestra teško ranjena
Objavljeno 23. prosinca, 2012.
Ubojica je bježeći prouzročio i prometnu nezgodu, nakon čega je i uhićen u Ladimirevcima
BELIŠĆE  - Strašna tragedija dogodila se večeras u belišćanskoj ulici Josipa Kozarca na kućnom broju 41, u kojoj su život izgubili Belišćani Miloš Ognjenović i njegova sestra Danica, dok je druga sestra Jasmina prevezena u Klinički bolnički centar u Osijeku s težim ozljedama, neslužbeno doznajemo.
Prema prvim informacijama, Policija je navodno oko 19,30 sati dobila dojavu o pucnjavi u ulici Josipa Kozarca. Belišćani pričaju da je pucnjavi prethodila obiteljska svađa u ovoj romskoj obitelji, gdje je od proljeća ove godine s 47-godišnjim bratom Milošem i dvije godine mlađom sestrom Danicom, živjela i najstarija sestra Jasmina, koja se doselila nakon rastave od supruga kojeg je napustila zbog nasilnog i agresivnog karaktera. No, nažalost, za nju i njezine najbliže, brata, sestru i Jasmininu 16-godišnju kćer, ni ovdje nije bilo previše mira i spokoja.
Do najnovije svađe je došlo kada je večeras iznenada k njima ponovo došao Jasminin bivši suprug, koji navodno trenutačno živi u okolici Đakova.
Nitko sa sigurnošću ne može reći što je ponukalo Jasminina supruga da u jeku svađe izvuče pištolj i metke ispali u svoje domaćine: šogora Miloša i sestru mu Danicu koji su od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuli. Nakon što je ustrijelio i suprugu, ubojica je navodno sjeo u automobil i dao se u bijeg, no pri tom je (prema neslužbenim informacijama) prouzročio i prometnu nezgodu, nakon čega je ubrzo i uhićen u Ladimirevcima i priveden u Policijsku postaju na obavijesni razgovor.
U trenutku slanja ovog izvješća, policijski očevid još je uvijek u tijeku.
Iza ubijene Danice ostalo je dvije kćeri od 19 i 13 godina, a u trenutku tragedije u kući je bilo dvoje djece: i Jasminina i Daničina kćer.
L.ANIČIĆ
Možda ste propustili...

NA ĐAKOVAČKOJ OBILAZNICI, KOD SKRETANJA ZA A5

Motociklist poginuo u sudaru s teretnim vozilom

POTRAGA ZA LOPOVOM I VANDALOM U OSIJEKU

Razbijao prozore na autima, krao stvari pa bušio gume

Najčitanije iz rubrike