Mozaik
LJUBIMAC ŽENA: ZDRAVKO ČOLIĆ PJEVAT ĆE NA TVRĐAVI 8. RUJNA

Počela prodaja ulaznica za Čolu u Slavonskom Brodu!
Objavljeno 13. kolovoza, 2012.

Nakon nedavnog sjajnog koncerta u pulskoj Areni, ponajveća ex YU glazbena zvijezda Zdravko Čolić već se počeo pripremati za veliki koncert 8. rujna u Slavonskom Brodu, koji organizatori, osječka Agencija Koncert, već nazivaju "koncertom desetljeća".

"Prije nekoliko dana Zdravko Čolić još je jednom dokazao svoj zvjezdani status. Pred prepunom je pulskom Arenom otpjevao svoje najveće hitove i na noge digao baš sve posjetitelje koncerta. Iako je iza njega duga i impozantna karijera, interes publike za njegovim nastupima nimalo se ne smanjuje, što je bilo i više nego očito na koncertu u Puli. Stoga se nakon Istre i u Slavoniji priprema za spektakl kakav dugo nije viđen u ovim krajevima", najavljuje Domagoj Jukić, voditelj Agencije Koncert, dodajući kako su atraktivan otvoreni prostor brodske Tvrđave, koja prima više od 30 tisuća gledatelja, i miljenik ljepšeg dijela publike Zdravko Čolić jamstvo večeri za pamćenje.

"Uz glazbenu potporu vrhunskih glazbenika i plesnog ansambla, Čola će se predstaviti publici kroz brojne hitove koji su nastali u bogatoj glazbenoj karijeri. Požurite po ulaznice za svoju večer pod zvijezdama, prodaja je već počela", istaknuo je Jukić.

Prodajna su mjesta: Slavonski Brod - Brod turist i Supernova shopping centar; Osijek - Turistička zajednica; Đakovo - Turistička zajednica; Vinkovci - Turistička zajednica; Županja - Turistička zajednica; Požega - Turistička zajednica; Donji Miholjac - Turistička zajednica; Nova Gradiška - Turistička zajednica; Beli Manastir - Turistička zajednica; Našice – Hotel “Park”; Vukovar – Hotel “Lav”, te na svim prodajnim mjestima Eventima. T. Levak

Do 15. kolovoza – ulaznica 100 kuna

Još samo nekoliko dana ulaznice za ovaj veliki koncert prodavat će se po povoljnijim cijenama. Naime, do 15. kolovoza cijena ulaznice iznosit će 100 kuna, od 16. kolovoza do 7. rujna 130, a na sam dan koncerta, 8. rujna, 150 kuna. Više o samom koncertu može se doznati na internetskoj stranici www.koncert.hr i facebook stranici "Zdravko Čolić u Slavonskom Brodu".

Najčitanije iz rubrike