Osijek
SNAŠLA IH NEVOLJA, DOGODIO IM SE POŽAR

Pomozite u obnovi kuće josipovačke obitelji Mučel
Objavljeno 23. veljače, 2024.
Nevolja je snašla obitelj Mučel - izgorjela joj je obiteljska kuća u ponedjeljak, 19. veljače. No susjedi su tu da priteknu u pomoć, pa je Udruga Josipovac pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja donacija kako bi se kuća što prije obnovila i obitelj opet živjela normalno.

- Osječki su vatrogasci tri sata gasili požar krovišta kuće u Josipovcu s tri vatrogasna vozila. Požar je ugašen, ozlijeđenih osoba nije bilo, ali je nastala velika materijalna šteta u samoj unutrašnjosti stambenog objekta, zbog prodiranja vode kroz strop tijekom gašenja, u Ulici kralja Stjepana Držislava 15, gdje živi Mijo Mučel (Miki), umirovljeni dragovoljac Domovinskoga rata, s obitelji. U kući živi sedam članova njegove obitelji, od kojih je troje maloljetne djece.

Udruga Josipovac odlučila je, u dogovoru s obitelji, pozvati na uplatu donacija za pomoć s ciljem obnove obiteljske kuće. Obitelj unaprijed zahvaljuje svima na pomoći i donacijama, navode u Izvršnom odboru Udruge Josipovac.

Donaciju možete uplatiti na račun otvoren u PBZ-u: MIJO MUČEL, Privredna banka Zagreb; IBAN: HR3723400093202913179. D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

2

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip Viljevac osvojio drugo mjesto

3

PUTNICA: EMA BUBALO, DESTINACIJA: DOHA (KATAR)

Obiteljski praznici u srcu
arapske rivijere. Gutra,
henna, karak, deve i dine