TvObzor
INTERVJU S NEALOM MCDONOUGHOM U “IN MAGAZINU”

Žao mi je momaka koje će moje kćeri dovesti kući
Objavljeno 22. rujna, 2023.

Rijetko tko tumači zlikovce u Hollywoodu tako vješto kao Neal McDonough. Glumac poznat po ulogama u serijama “Očajne kućanice” i “Združena braća”, kao i pojavljivanjima u filmovima poput “Zvjezdanih staza” i “Minority Reporta”, u Monte Carlu je ovog ljeta promovirao novi nastavak svojeg vesterna iz 2020. - “The Warrant: Breaker’s Law” i tom prilikom razgovarao s novinarkom “IN magazina” Aleksandrom Keresman.- John Breaker, kojeg glumim u “The Warrantu”, možda je najbliži lik koji sam tumačio, meni osobno. Jer ima dosta problematičnu prošlost s kojom se mora nositi, kao i ja, bila to smrt bio alkoholizam, primjerice - otkrio je McDonough za kamere “IN magazina” te dodao: “Na kraju dana znate da će se taj tip boriti za pravdu i napraviti sve da zaštiti svoju obitelj. Ja sam isti takav. Zato mi je iskreno žao svih momaka koje će moje kćeri dovesti kući.”

Igranje gotovo isključivo negativaca nije nikakva slučajnost. Neal je predan svojoj vjeri, ali i supruzi Ruve, zbog čega odbija snimati ljubavne scene s partnericama.

- Otišao sam u Hollywood da budem komičar, a završio kao zlikovac dana. Ali to je bio jedini način da se bavim ovim poslom i odlučio sam, bit ću najbolji zlikovac uopće. Prije sedam godina, kad sam se odrekao alkohola i približio Bogu, uvijek sam njemu bio blizu, ali ne toliko sebi, no kad sam spoznao sebe i počeo se sviđati sebi, moja je karijera krenula potpuno drukčijom putanjom - govori McDonough.

U dvadeset godina braka Neal i Ruve dobili su petero djece, a zaručili su se upravo u Monte Carlu. “Već godinama se šalimo kako moramo povesti i djecu, tako da smo ove godine napokon poveli svih petero. Monte Carlo je moj Disneyland, ako tu ne možete biti romantični u ovom dijelu svijeta, jednostavno nemate srce”, zaključuje 57-godišnji američki glumac.

Detalje o tome kakvu je važnu ulogu Steven Spielberg odigrao u Nealovu odabiru prstena za suprugu i u čemu ga ima namjeru pobijediti kći London, doznajte u ekskluzivnom intervjuu u “IN magazinu” ovog petka, 22. rujna, na Novoj TV. D.M.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRVA EPIZODA NA RASPOREDU JE 17. LIPNJA

“Metropolitanci” ponovno na HRT-u

2

EXIT IMA VJEROJATNO NAJJAČI OVOGODIŠNJI ELEKTRONSKI LINEUP NA SVIJETU

Od legendi do predvodnika nove generacije

3

IVAN DORIAN MOLNAR

Spreman sam raditi koliko god treba, i na Euru i na Olimpijskim igrama