Crna kronika
OBRAČUN NA USKIM NJIVAMA

Noćni sukob u Osijeku: Nakon udaraca i cipelarenja, žrtva se BMW-om zabila u Peugeot napadača
Objavljeno 10. rujna, 2021.

Uistinu neobičan sukob u kojem je sudjelovalo više osoba zbio se u Osijeku, a osim šaka, sudionici su se obračunali i - automobilima.  Na snimci koja se pojavila po društvenim mrežama vidi se kako grupa mladića koji su izašli iz Peugeota koji je bio parkiran na cesti, dolaze do BMW-a i tuku dvojicu muškaraca. Vozač BMW-a je sjedio za upravljačem svog vozila, dok mu je suvozač izvučen van i cipelaren pred garažom. Mlaćenje je prekinuto nakon što je vozač BMW-a dao gas i startao prema garaži. U tom trenutku napadnuti muškarac uspjeva doći do BMW-a i sjeda na suvozačevo sjedalo.

 

 


Mladići koji su tukli, također dolaze do svoga vozila i sjedaju u njega, no tada nastaje show. BMW pod punim gasom, krećući se u "reikverc" sa parkirnog mjesta, bočno udara u Peugeot. Potom je krenuo naprijed dva tri metra, da bi se, u punoj brzini, opet vozeći u "rikverc" snažno zabio stražnjim dijelom BMW-a u Peugeot, razbivši mu prednji dio.


Cijeli sukob snimljen je, a o svemu je obaviještena policija koja je potvrdila sukob, no detalji će se znati nakon kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku. Iako se ne navodi mjesto ovog neobičnog sukoba, neslužbno doznajemo da je riječ u jednoj od ulica na Uskim njivama. M.Bugarić

Možda ste propustili...

TRAJE POTRAGA ZA PROVALNIKOM IZ ČEPINA

Iz tri automobila ukrao torbice

BOJE SE BIJEGA JER JE DRŽAVLJANIN UJEDINJENOG KRALJEVSTVA

Mladić koji je u Vukovaru zapalio zastavu u pritvoru

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OPTUŽNICA PROTIV 35-GODIŠNJAKA

Razbio bivšoj stan, pa ju je dočekao i silovao

2

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV 41-GODIŠNJAKA

Zaprijetio je policajcima

3

Lopov mu ovršio 4 tone kukuruza