TvObzor
BULLET FOR MY VALENTINE U TVORNICI KULTURE

Metal veterani u sklopu svjetske turneje dolaze u Hrvatsku
Objavljeno 30. srpnja, 2021.

Metal veterani Bullet For My Valentine najavljuju svoj sedmi studijski album za nadolazeći listopad, na čijoj će velikoj svjetskoj turneji posjetiti i Zagreb. U Tvornicu kulture stižu u subotu, 12. veljače 2022. godine.Bullet For My Valentine na sceni su već 23 godine, u procesu su prodali više od milijuna albuma, uključujući i tri zlatna izdanja, a smatra ih se pionirima modernog britanskog metal core zvuka, koji su na neki način i definirali svojim klasičnim albumom "The Poison". Štoviše, jedina su otočka grupa koja je tri puta osvojila priznanje "Best British Band" na dodjeli nagrada magazine Kerrang!

Novi studijski album, nazvan po samom bendu, najavljen je za 22. listopada ove godine, za Spinefarm etiketu, i sudeći prema prvim najavama riječ je o vjerojatno najsnažnijem i najžešćem izdanju u njihovom katalogu. Najavljuje ga odličan singl "Knives" objavljen prije mjesec dana. Koncert u Tvornici kulture 12. veljače bit će njihov prvi u Zagrebu nakon tri godine.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od 27. srpnja po early bird cijeni od 180 kuna. Ona traje do 31. kolovoza, a od 1. rujna iznosit će 200 kuna. Ostane li ih, na dan koncerta, ulaznice će koštati 230 kuna. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu, Dallas Music Shop u Rijeci te sva prodajna mjesta sustava Eventim i Entrio.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...