Osijek
SURADNJA UDRUGA POZITIVNI I SRETNI, KREAKTIVA I OPĆINE ČEPIN

Mladi iz Čepina odlaze u Belgiju
Objavljeno 20. travnja, 2016.

Nakon provedene selekcije u projektu “Ljudska prava od A do Z”, u kojem sudjeluje organizacija Terra Moveo ABSL, Andenne, Belgija, udruga Kreaktiva Osijek i Udruga Pozitivni i sretni Čepin, a uz pokroviteljstvo Općine Čepin održan je prvi dio projektnih aktivnosti u Centru za djecu i mlade Pozitivni i sretni Čepin.

Marijan Jovićić, predsjednik Udruge Pozitivni i sretni, kaže kako u Belgiju sredinom svibnja odlaze Antonela Pačar, Karla Blažević, Saša Milaković i Marina Janković, bivši učenici dviju škola “Miroslava Krleže” i “Vladimira Nazora” iz Čepina, a sada gimnazijalci.

- Projektne aktivnosti usmjerene su k mobilnosti mladih u Belgiju, a tako i u Hrvatsku mladih iz Belgije, razvoj društvene igre o ljudskim i pravima djece te pregršt kreativnih radionica na temu ljudskih prava i prava djece. Nakon ovog projekta mladi Čepina će sve više imati mogućnosti, uz Udrugu “Pozitivni i sretni” Čepin i udrugu “Kreaktiva” Osijek te uz potporu Općine Čepin, za putovanja, razmjene mladih, projekata usmjerenih k razvoju njihovih kompetencija, kako u zajednici tako i šire - kaže Marijan Jovičić. D. Pejić

Možda ste propustili...

VOZILI BUSEVI, A TRAMVAJI SE OKRETALI PO TRGU

Zastoj tramvaja zbog „kvrcavice”

DA PUKNEŠ K’O KOKICA: PRIČA O ZAKUPU POVRŠINA KOD ZOO-A

Tko je tu lud? S jedne strane ograde najam 4620, s druge samo 800 kuna!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MIRA I DRAGUTIN KERŽE OBNOVILI BRAČNE ZAVJETE

Pozlatili 50 bračnih godina

2

DA PUKNEŠ K’O KOKICA: PRIČA O ZAKUPU POVRŠINA KOD ZOO-A

Tko je tu lud? S jedne
strane ograde najam 4620,
s druge samo 800 kuna!

3

ENTUZIJAZAM I UPORNOST

Kreativci iz Gacke osnažuju kulturu već deset godina