Sport
BIJELO-PLAVI ĆE U VARAŽDIN S NAJJAČIM MOGUĆIM SNAGAMA

Vraćaju se Duarte i Renan Guedes
Objavljeno 23. svibnja, 2024.
U kakvom će sastavu NK Osijek odigrati posljednji ovosezonski susret koji ga očekuje u Varaždinu protiv istoimenog domaćina? Ako je suditi prema razmišljanjima privremenog trenera Ive Smoje - s najjačim mogućim snagama. Smoje je ove sezone već bio u toj ulozi kada se čekao dolazak Zorana Zekića i tada je zabilježio svoju prvu trenersku pobjedu u SHNL-u nad Rudešom (3:0). Smoje planira ostati "mister 100" i nakon Varaždina, pa nema plan previše toga mijenjati u momčadi. U konkurenciju se vraćaju Andre Duarte i Renan Guedes, koji su susret protiv Rijeke preskočili zbog suspenzija izazvanih kartonima. Duarte je pauzirao zbog crvenog, a Guedes zbog tri žuta. Njihov povratak proširit će izbor mogućnosti Ivi Smoji, koji taj susret ne doživljava tek kao puko odrađivanje posla. Nakon što su Bijelo-plavi u prošlom kolu osigurali Europu, u Varaždinu će im jedini cilj biti na pobjednički način se oprostiti od sezone. Bilo je nekih razmišljanja kako bi se možda tog susreta moglo poštedjeti Ramona Miereza i Darka Nejašmića, koji imaju po dva žuta kartona, pa ako bi dobili javnu opomenu u Varaždinu, ne bi na raspolaganju bili na premijeru sljedećeg prvenstva, što već dovoljno govori kako se obojica nalaze u najozbiljnijim nacrtima za novu sezonu bez obzira na to što ulaze u posljednju godinu ugovora. No to su tek promišljanja za koja ćemo tek saznati hoće li se ostvariti.

Uglavnom, Osijek će u Varaždin ići po pobjedu, što je jedino ispravno razmišljanje bez obzira na to što ne postoje nikakvi posebni rezultatski imperativi. D.Keler

 
 

Marin Prekodravac je out

 

U susretu posljednjeg kola SHNL-a protiv Varaždina u konkurenciji za momčad neće biti već otprije ozlijeđenog vratara Marka Malenice, Petra Brleka, koji je ionako već duže vrijeme u drugom planu, ali i jednog standardnog prvotimca - Marina Prekodravca. Za tog mladog igrača Bijelo-plavih sezona je završila nešto ranije jer je protiv Rijeke akumulirao treći žuti karton, zbog čega neće biti u mogućnosti pomoći svojim suigračima u posljednjem ovosezonskom astupu. D.KI.

Možda ste propustili...

USUSRET FINAL FOURU ZLATNE LIGE ODBOJKAŠA U GRADSKOM VRTU

Vikend u kojem će Hrvatska tražiti vizu za Challenger Cup

8. HRVAČKI TURNIR “IVAN FRGIĆ - ŽUTI 2024.”

Miholjčani u Somboru osvojili četiri medalje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IZBORNIK VATRENIH IMAO JE TEŠKU VEČER, PA I NOĆ

Nije lako i ugodno, ali sad ne smijemo potonuti, još je uvijek sve u našim rukama

2

FINALE ZLATNE EUROPSKE LIGE ODBOJKAŠA

Ukrajina rastužila domaće
navijače u Gradskom vrtu

3

VATRENI SE MORAJU VADITI, A SLJEDEĆI SUPARNIK VRLO OPASAN

Albanci su časno pali, sad sve karte bacaju na srijedu i kako dobiti Hrvate